Jump to content

Ursul polar PHEV

razvan.ac

Postare recomandată

Salut @Teodoreanu!

Am mers cu bateria goala prin Bucuresti si am avut consum de 11-12% de sarbatori, drumuri scurte prin trafic grozav.

Nu am fost atent la consumul pe autostrada, voi verifica data viitoare. Media de mai sus, din prima poza, nu prea este relevanta, bateria era goala dupa 2-3 ore din cele 4, deja eram in faimoasa coada de pe Valea Prahovei.

Am vazut postat consum de 6.4 pe drum de autostrada la mers cu 140km/h cu bateria goala pe forumul din DE.

IMG_0709.jpeg

IMG_0710.jpeg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Inca un update legat de consum: 

Noiembrie-Decembrie, mers mai mult electric prin oras (maxim 60-65 de km cu un “plin”), am pus un cost de 1 leu pe KW, facand media incarcat public la diverse statii/gratis

Si Ianuarie, pana acum, mers mai mult hibrid si in afara. Media pretului pentru incarcare scade usor, in favoarea celor gratis.

Din pacate, nu gasesc o diferentiere in aplicatie sau meniu pentru numar total km parcursi electric/hibrid sau doar cu motorul termic.

IMG_0714.jpeg

IMG_0715.jpeg

Modificat de razvan.ac
Link către comentariu

cam tras de par 6.4%, 97 km/h viteza maxima, masina incarcata, si un cx nu tocmai cel mai bun

Nu stiu ce sa zic

Link către comentariu

Ori a fost drum la vale, ori minte masina/aplicatia. 😀

Dar cred ca se poate, daca drumul e liber, din cate stiu/am citit, motorul are ACT, iar bateria, chiar daca arata 0% disponibil, inca mai are 5-6 KW pentru diverse.

Link către comentariu

Motoarele noi pe benzina sunt eficiente. Am mers cu un X4 mild hybrid 1.5T, care e mai usor cu vreo 200kg decat Kodiaq cu consum 6.x% pe autostrada cu viteze de 120-150km/h (Germania). Secretul e sa mergi constant.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!