Jump to content

SERVICE TITAN - Bucuresti


Cristi_V
 Share

Recommended Posts

  • 3 months later...
ovioneb

A fost cineva? Poate lasa un feedback?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

La manopera de schimbare a ambreiajului au afisat pe site 735 Ron.....ceea ce e cam in media preturilor la service-urile de cartier (non reprezentanta). Le-am cerut oferta de pret pentru un ambreiaj + volant (piesele...pe Sachs sau Luk).

 

Astept sa o primesc si revin cu feedback.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
1Q Andrei

Am facut o cerere la ei sa schimb bucsele spate la T5 Multivan,daca o sa imi raspunda si merg acolo o sa revin cu informatii.

Link to comment
Share on other sites

1Q Andrei

Am rpimit raspunsul.Trebuie sa veniti pentru constatare mecanica (150 lei),am intrebat si de problema mea cu aerul conditionat,alta constatare diferita de cea mecanica (150 de lei si asta)

Bun ,sunt de acord.Dar le puteti si repara? Nu stim,trebui facuta constatarea.Pentru mine suna a bani luati degeaba,adica accept pretul constatarii si apoi imi dai un cost al reparatiei,eu asta astept.Mi se pare inadmisibil ca un service sa nu stie daca poate schimba 4 bucse,chiar si fara sa vada masina.

Le-am rezolvat in alta parte oricum si am schimbat si etrierii spate cu ocazia asta :).

Link to comment
Share on other sites

Cristi_V

Daca te gandesti mai bine o sa intelegi ca raspunsul primit a fost cel corect. Insa cred ca ar fi fost mai bine pentru ei daca ti-ar fi facut o estimare pentru inlocuirea celor 4 bucse presupunand ca e vorba doar despre o inlocuire standard fra alte complicatii.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!