Jump to content

SERVICE TITAN - Bucuresti

Cristi_V
 Share

Postare recomandată

Vad ca in Bucuresti a aparut un nou service dedicat VAG. N-am fost dar ma gandesc ca cine se duce poate da detalii aici.

https://servicetitan.ro/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAt5euBhB9EiwAdkXWO9y_CiOpvWuZZwGGye5k5i3fbKKQ8f-xl1V0Mr7WlIaUuBZgEKgeXhoCVoUQAvD_BwE

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

A fost cineva? Poate lasa un feedback?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

La manopera de schimbare a ambreiajului au afisat pe site 735 Ron.....ceea ce e cam in media preturilor la service-urile de cartier (non reprezentanta). Le-am cerut oferta de pret pentru un ambreiaj + volant (piesele...pe Sachs sau Luk).

Astept sa o primesc si revin cu feedback.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am facut o cerere la ei sa schimb bucsele spate la T5 Multivan,daca o sa imi raspunda si merg acolo o sa revin cu informatii.

Link către comentariu

Am rpimit raspunsul.Trebuie sa veniti pentru constatare mecanica (150 lei),am intrebat si de problema mea cu aerul conditionat,alta constatare diferita de cea mecanica (150 de lei si asta)

Bun ,sunt de acord.Dar le puteti si repara? Nu stim,trebui facuta constatarea.Pentru mine suna a bani luati degeaba,adica accept pretul constatarii si apoi imi dai un cost al reparatiei,eu asta astept.Mi se pare inadmisibil ca un service sa nu stie daca poate schimba 4 bucse,chiar si fara sa vada masina.

Le-am rezolvat in alta parte oricum si am schimbat si etrierii spate cu ocazia asta :).

Link către comentariu

Daca te gandesti mai bine o sa intelegi ca raspunsul primit a fost cel corect. Insa cred ca ar fi fost mai bine pentru ei daca ti-ar fi facut o estimare pentru inlocuirea celor 4 bucse presupunand ca e vorba doar despre o inlocuire standard fra alte complicatii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!