Jump to content

SEAT Leon FR Facelift 1.4 TSI 150CP ACT


Callliope

Postare recomandată

Salutari, acum o luna am trecut la seatul din descriere, momentan am 104k km, cumparandu-l de la 102k.

Dotarile ar fi Full led, proiectoare led cu cornering, bec număr spate tot led (singurul halogen era pe marsarier, tocmai ce azi l-am schimbat cu un LED), ASR, ABS, ESC & XDS, auto-hold, frână de parcare electrică, senzori de presiune in roti (cred ca tipul indirect de masurare), Servotronic, Comfort pack (cruise control si senzori parcare spate), jante pe 18 FR performance, frane Brembo, evacuare dubla specifica FR, suspensie FR, geamuri privacy din fabrică, oglinzi incalzite si pliabile electric, Seat driving profiles (DCC), scaunele sport față cu țesătură roșie, volan sport FR cu comenzile clasice, senzori parcare spate, climatronic pe 2 zone cu aircare, lumini ambientale cu 8 culori stoc, Seat FULL-Link (AndroidAuto&Carplay), Winterpack (Scaune încălzite, spălătoare de parbriz încălzite, spălătoare pentru faruri), cred că asta este tot.

Simt lipsa convienence pack-ul care are senzorii de ploaie & lumină.

 

 

De cand am luat-o am facut numeroase modificari in VCDS si Carista, cred ca tot ce se poate face, pliat oglinzi, adaugare de culori la luminile ambientale, adaugat ecranul pentru senzorii de parcare deoarece erau doar audio, depliatul oglinzilor să fie doar cand pun cheia de contact, blocare mașină se aude un claxon iar la deblocare două, la deblocare se aprinde și stopul de frână de pe spate sus, pus skin-ul de carbon in bord și pe navigație, am modificat delay-ul pentru spălătoarele de faruri ca să nu mai consum atât de mult lichid de parbriz, am setat și scaunul încălzit al șoferului să țină minte nivelul dupa ce mașina este oprită, nivelul fan-ului când clima este pe AUTO sa fie vizibil, am pus la franare de urgență să palpâie frâna + avariile când mă opresc și ultima dar nu cea din urmă, să țină minte setarea aircare-ului.

Mi-am facut AndroidAuto-ul wireless cu un dongle (trebuia tot timpul sa bag cablul altfel, se vede aici https://postlmg.cc/Fk0sZc2B), am instalat semnalizări dinamice, 

Am adaugat si 2 culori in plus pe luminile ambientale(erau 8 culori, am mai adaugat 2 manual cu codurile RGB), in special movul ma interesa, mi-au venit si spatiile de stocare pe care le-am instalat in uși ca să nu mai fie gol, adaptorul male usb type C to male usb A ca să-mi stea modulul wireless pentru AndroidAuto fix (inainte, la o groapă mai mare mă deconecta:)) ).
Am mai codat si flash to pass (proiectoare pe flash-uri), instalat în ușă spații de stocare adiacente (vezi poze) iar în portbagaj am instalat 2 plase laterale mici și una mai mare pe toată lungimea scaunelor spate + tavă din cauciuc.

 

Sunt extrem de mulțumit vizavi de motorizare, mașina este extrem de ușoară, cuplul nu este wow, însă când te uiți la vitezometru, te duci mult prea tare :)).

 

Iar dacă cineva are jantele astea, aș fi interesat https://seatdirectparts.co.uk/parts/leon/mk3-2017-2019-facelift/accessories-mk3-2017-present-facelift/seat-leon-2017-2020-17-silver-alloy-wheel-2/, le-aș vrea pentru cauciucurile de iarnă pe care le voi lua in toamna viitoare. Momentan defilez cu niste anvelope all season DOT 2022 Debica Navigator 3.

Mi-a ramas să mă duc la o diagnoză pentru maneta de ACC(am un contact imperfect si cand il cuplez nu se pune ON insa cateodata cand semnalizez stânga, apare acel vitezometru mic in locul KM ca si cum ar fi activ), iar recent vad ca pe tester mi-a apărut că subwoofer-ul de pe ușa dreapta spate e mort(implausible signal). Când o fi mai frumos poate mă apuc să dau fața de ușă jos.

 

Uitasem sa menționez că am updatat și hărțile navigației, însă din păcate cardul este de 14.8 GB si am reușit să le pun doar pe cele din Europa de Est. Europa full are 16.2 GB, am șters vocile în alte limbi, lăsând doar Română și Engleză însă tot imi mai trebuie 400 mb sa eliberez, problema este ca nu știu E1, E2, E3 din folderul maps\00\nds\PRODUCT pentru ce țări sunt.
Am instalat și ultimul update pentru Point of interest-uri, inclusiv camerele de viteză.

Am vorbit cam mult, las câteva poze cu modificările + mașina în sine.

 

Galeria 1

Galeria 2

Semnalizarile dinamice din oglinzi instalate

 

Urmează cauciucuri de vară, rear valance pentru spate (https://maxtondesign.com/product-eng-10623-Rear-Side-Splitters-SEAT-Leon-Mk3-FR-Facelift.html), spalatoare de parbriz cu jet deoarece acestea cu 3 gaurele nu prea bat deloc cum vreau, o sa ma mai chinui in a le regla iar ...

Poze la interior nu prea am :D

 

 

 

 

Modificat de Callliope
Link către comentariu
  • Callliope changed the title to SEAT Leon FR Facelift 1.4 TSI 150CP ACT

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!