Jump to content

Sisteme de asistenta la conducere (Touareg CR7)

Sorin_Micu
 Share

Postare recomandată

Salut, la un Touareg din 2022 in ce ar consta un retrofit de afisare in oglinzi laterale a  auto in unghi mort ? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Doomy changed the title to Side Assist / Blind Spot Monitor - Retrofit & Discutii (Touareg CR7)

Radarele aferente, capace oglizi cu lampi blind spot, cablat tot din spate in fata, codari si activari

Link către comentariu

• 1 year later...

PF8 - Pachet asistenta "IQ Drive"

Front Cross

Traffic Assist

Travel Assist,

Side Assist

Emergency Assist

Sistem proactiv de protectie pasageri

Am acest pachet si pe Tiguan 2025 si pe Touareg 2025

Pe Tiguan functioneaza perfect Travel Assist in Romania...pe Touareg NU functioneaza in Romania...am fost in Ungaria...Austria functioneaza perfect.

Azi am avut programare la reprezentanta in Oradea ( nu am mers in Ungaria pt ca seful de service de la D&C...a sa spus sa merg la reprezentanta de unde am cumparat masina, nestiind ca am cumparat masina de la ei... sigur vanzatorul nu a activat we connect... ca masina poate nu are optiunea travel assist....bla...bla )

Asa ca am mers la ei....am avut programare la D&C Oradea ...si cum am mers cu masina ...asa am iesit de la ei...mai mult consilierul a zis ca merge travel assit...am mers in proba cu el in masina...normal ca nu mergea!

Tind sa cred ca nu stia cum functioneaza ...avand in vedere la ce aberatii spunea!

Ca sa scape de mine...a zis...masina nu are erori totul functioneaza perfect!

Degeaba l-am dus in proba si i-am aratat ca nu merge...ma trimis la consilierul de vanzari...se vedea clar ca e depasit de situatie!!!

Cand activez travel assist imi apare eroarea din poza.

Mai are cineva probleme cu TRAVEL ASSIST  in Romania cu Touareg CR7?

Va functioneaza travel assit in Romania?

20250516_104931.jpg

Link către comentariu

• Andrei_72 changed the title to Sisteme de asistenta la conducere (Touareg CR7)

Ție îți lipsesc hărțile care conțin acele informații. 

Pentru sistemul ăsta ai nevoie de hărțile pentru România care conțin și informațiile legate de semne. Trebuie să cauți la cineva priceput în chestii de genul.

Caută pe net să faci un upgrade hărți pentru românia și s-ar putea să-și revină de la sine.

Link către comentariu

Irinel Tincea

Si la mine, Touareg decembrie 2024, este aceeasi problema. Apare fix aceeasi eroare. 

Link către comentariu

Publicat (modificat)
în urmă cu 22 ore, manu144x a scris:

Ție îți lipsesc hărțile care conțin acele informații. 

Pentru sistemul ăsta ai nevoie de hărțile pentru România care conțin și informațiile legate de semne. Trebuie să cauți la cineva priceput în chestii de genul.

Caută pe net să faci un upgrade hărți pentru românia și s-ar putea să-și revină de la sine.

Masina are 1 luna ...hartile se updateaza automat ( apare ca e ultima versiune de soft si de harti )...hartile fac update ...exact ca si un telefon cand primeste update ( fara sa faci nimic, apare pe ecan au aparut harti noi...dai instalre...si atat )...nu prea pot sa ii fac eu update ( nu gasesc nicaieri harti sa le downloadez )...doar sa dau actualizare din navigatie,...dar spune ca sunt cele mai recente harti si ultimul soft aparut!

Poti sa imi recomanzi pe cineva?

desi ar trebui sa rezolve D&C Oradea...masina e noua,...am garantie...optiunea care am pus-o pe masina...pachetul IQ Drive nu are restrictii pe Romania!

Au trimis si ei mai departe...se asteapta raspuns de la fabrica...se pare ca reprezentanta  D&C e depasita de situatie...

Modificat de DMV
Link către comentariu

Din Oradea sunt și eu, reprezentanțele sunt total paralele la chestiuni de genul :))

Eu am aceeași problemă la 7P, cum trec de ungaria merge totul perfect, în Ungaria încoace adio.

La mine e mai complicat, trebuie să fac și la cameră upgrade de firmware, pe lângă hărți.

Trebuie căutat pe forumuri niște informații despre cum funcționează și ce trebuie făcut, poate trebuie o simplă setare din OBD Eleven și e ok.

Nu știu pe cine să recomand, și eu mi le fac singur în general, când am timp, dar nu fac pentru nimeni, e prea riscant.

Sfatul meu e să-ți comanzi un OBD11 pentru vw și vezi ce găsești pe-acolo, măcar să îți zică eroarea reală din spate.

Link către comentariu

Asa cum i-am recomandat si personal, ar trebui sa faca o reclamatie la Porsche direct, ei trebuie sa rezolve.

Nu este normal sa plateasca o optiune cu cateva mii de euro si sa apeleze la OBD11 ca sa functioneze.

Daca e o problema pe Romania, atunci sa nu mai vanda optiunea respectiva, desi, atata timp cat la Tiguan 3 functioneaza, nu vad motivul pentru care la Touareg nu ar putea sa functioneze.

Din ce am inteles, cei de la service au luat legatura cu cei de la Porsche si de acolo, o persoana, le-a recomandat sa verifice setarile.

Pai ce setari sa verifice atata timp cat, atunci cand trece in Ungaria, fara sa schimbe nimic, totul functioneaza perfect?

Te doare mintea, nu altceva.

Link către comentariu

Ai totală dreptate, și eu zic că e aberant, dar m-am obișnuit. Așa eram și cu alte mărci de mașini, căutam pe net, băgam diagnoza și făceam ce-mi trebuia, nu se bagă nimeni la mai mult de Settings => Features => Enable/Disable. Atât. La Peugeot măcar era o schemă faină, mi-a plăcut: legau diagnoza la mașină, și un inginer din franța intra prin teamviewer și făcea ce trebuia. Așa am mai rezolvat unele chestii obscure.

Din câte știu VW Touareg CR7 are traffic sign recognition funcțional în România, am văzut la mulți că era activ, deci n-ar avea de ce să nu meargă dpdv tehnic.

Keep in mind că navigația de Touareg e diferită, nu are în comun multe cu celelalte modele, cum e Tiguan. A fost făcută inițial pentru Phaeton (poți vedea aici, la 3:44), care nu s-a mai lansat, apoi au pus-o pe touareg CR7 deci nu e chiar aceeași de pe Q7 sau Cayenne (cu care împarte platforma) sau cu Tiguan și restul. De-asta e mai greu cu ele. Și la mine la 7P e la fel, nu se găsește pe nici un model decât pe Phaeton. Porsche Cayenne (singura mașină cu care împarte platforma) are altceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!