Jump to content

iPhone 13 mini nu se incarca wireless in Passat B8


Deco
 Share

Postare recomandată

Bună ziua,

 

întâmpin următoarea problemă. 
Încerc să încarc un iPhone 13 mini, iOS 17.0.2, într-un VW Passat B8, model year 2022, plasând telefonul în zona de depozitare din fața schimbătorului de viteză, unde teoretic ar trebui să poată fi încărcat inductiv telefonul. 
Telefonul simte ca e plasat acolo apare pe ecran plata cu cardul prin Apple Pay ca și cum aș dori să plătesc la un magazin prin POS, iar după câteva secunde îmi apare mesajul că telefonul se poate încărca prin această metodă. 
 

Are cineva vreo idee ce aș putea să încerc?

Pot furniza informații adiționale, la nevoie.

 

Multumesc, numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suna ciudat pentru ca NU ar trebui sa apara nici un ApplePay! Ala e controlat de cip-ul NFC nu de incarcarea prin inductie.

 

As zice sa incerci cu un alt telefon care are incarcare prin inductie sa vezi daca "face la fel" - asa macar iti dai seama daca este masina "de vina" sau telefonul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se poate sa fie asa. eu pot da exemplu din aeroport cand incerci sa scanezi un cod qr de pe ecranul telefonului (deci nu-l atingi cu spatele de o zona cu inductie) si se declanseaza apple pay. in cazul meu cred ca e un camp de citeste pasapoartele electronice si astfel declanseaza plata prin nfc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@qaz123ce spui tu este total altceva: cand faci check-in la un zbor ai posibilitatea sa iti salvezi acel "boarding pass" in Apple Wallet (unde ai si cardurile bancare salvate).

 

Cand vrei sa treci prin portile automate cu boarding pass inseamna ca trebuie sa faci dublu-click pe putonul power ca sa iti afiseze tot ce ai in wallet ca sa selectezi boarding pass-ul.

 

Initiatorul spune total altceva: cand pune telefonul la incarcat prin inductie ii apare ApplePay (sau wallet-ul). Ceea ce e ciudat si nu ar trebui sa se intample. De aia i-am recomandat sa incerce cu un alt telefon (eventual chiar tot un iPhone) ca sa vada daca problema e de la masina sau de la telefon. Eu sunt de parere ca a doua varianta pentru ca masina nu "trimite" nici o comanda catre telefon cand incarca prin inductie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu! eu vorbesc de o poza pe ecran, de un jpeg, de un pdf care contine un qr (ar putea fi orice in momentul ala pe ecran) si fara sa apesi pe niciun buton fizic al telefonului, s-a intamplat sa se activeze in acel camp apple pay si astfel sa nu pot scana poza cu qr (din foto, mail, pdf sau oriunde ar fi acel boarding pass), moment in care mi s-a facut dor de androidul de demult. noroc ca in familie era si un note care ne-a permis imbarcarea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!