Jump to content

Compatibilitate interior - Golf 7


Cucu Andrei
 Share

Postare recomandată

Salutare.

 

As fi interesat daca se potriveste sau se poate adapta interiorul de pe un golf 7 hatchback pe un golf 7 variant, ambele sunt cu rabatare. Dubiile mele sunt evident indreptate catre bancheta spate, scaunele fata merg 100%.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • loghy changed the title to Compatibilitate interior - Golf 7

Si pentru spate sunt la fel. Atat bancheta cat si spatarul. Atata doar ca daca tu pe Variant ai optiunea cu acea plasa despartitoare tip rulou pt bagaje ce se agata in tavan si iei de pe un hatch bancheta spate, nu vei avea acele prinderi metalice ca niste șine de pe spatare, prinderi in care culiseaza plasa amintita mai sus. Cand de exemplu batezi spaterele spate si ai vrea sa separi zona fata de toata zona de incarcare creata in spate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Revin cu un mic update. Am plecat dupa interior, stiind ca voi pierde posibilitatea rabatarii banchetei din portbagaj, in rest all good pe spate.

Cum totul nu putea fi atat de simplu, masina donatoarea era 2015 adica NFL iar masina mea este 2018 (FL) am intampinat probleme acolo unde nu ma asteptam :) la scaunele fata unde la FL au schimbat mufele si din 3 mufe la NFL au inglobat firele pe 2 mufe la FL, airbag 1 mufa si centura, incalzire, etc cealalta mufa.

 

Am vrut sa fac un update in caz de mai sunt persoane interesate de acest aspect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Salutare ca sa nu mai deschid alt topic am si o mica intrebare am avut un accident cu cineva a intrat in mine si mi-a busit aripa, bara si far, stie cineva se potriveste elementele de pe un golf 7 scurt, eu am golf 7 break, farul stiu sigur ca merge ca e acelasi nu stiu bara si aripa daca se potrivesc 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana la stalpul B, ambele variante de caroserie sunt identice. Diferenta apare de la usile spate incolo. Variant-ul avand ampatament mai mare si implicit prin prisma formei caroseriei, de la stalpul B e alta masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!