Jump to content

Golf IV 1.6 16 v nu pornește când plouă sau este vreme umedă


Alexandrum98MMM
 Share

Postare recomandată

Alexandrum98MMM

Salut

Dețin un golf IV 1.6 16 v de aproximativ 2 ani. La o săptămână după ce am luat mașina am mers să o spăl (menționez că lapovița). După ce am spălat mașina și am dat să pornesc, nu mai pornea, învârtea dar nu pornea, după câteva chei a pornit dar turometru era pe 0 iar când am pișcat accelerația puțin a apărut în bord STOP și senzorul roșu de ulei. După câteva încercări (porniri/opriri) mașina și-a revenit și sa și să comportat normal. După 1 luna de la incident la prima ploaie la fel a făcut numai că de data aceasta pornea dar îi tăia din accelerație când pișcam pedala. După iar câteva porniri și opriri și-a revenit mașina mergând. Timp de aproape 2 ani mașina nu a mai făcut probleme chiar mergând și pe ploaie, zăpadă. Acum a început din nou, chiar dacă nu merg cu ea pe ploaie și e nemișcată, când dau să plec sa o pornesc îmi dă aceleași simptome. Dacă e umezeala afară la fel se comporta.

Dacă îi dau cheie nu pornește deloc dar învârte ,iar dacă pornește se oprește deodată și dacă o pornesc din nou și ciupesc accelerația moare. Dacă o las pornită un sfert de oră și nu ciupesc accelerația deloc își revine și merge.

Scuze că am scris așa mult.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • lupo_bv changed the title to Golf IV 1.6 16 v nu pornește când plouă sau este vreme umedă

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!