Jump to content

VW PASSAT 2.0 TDI DSG7


Baboon

Postare recomandată

Salutare tuturor, se pare ca am ramas in familia Vag in continuare, cumparand ceea ce am numit eu, o masina de tranzitie, care totusi sper sa nu ma dezamageasca si pe care poate sa o pastrez mai mult decat am planificat. Passat-ul l-am cumparat undeva in luna noiembrie, iar Jetta 2011 pe care am tinut-o aproape 12 ani, am vandut-o chiar la sfarsitul anului trecut:

 

Este vorba despre un Passat B8 2.0 TDI 150CP, DSG7, echipare Comfortline cu cateva optionale, fabricat in decembrie 2018. Masina am cumparat-o pe considerentul ca in cea veche nu prea mai aveam asa multa incredere la drum lung, data fiind varsta si km, putini pentru unii, multi pentru mine 172000, dar si pe fondul nevoii de anumite dotari suplimentare. Astfel, am cumparat passat-ul cu cateva dotari suplimentare fata de jetta, respectiv: cutie automata, senzori de parcare fata-spate, faruri led, ACC si Apple carplay. Sincer vorbind, nu aveam niciund gand sa schimb masina anul trecut, insa pretul bun si kilometrajul redus al passat-ului m-au facut sa iau o decizie rapida, masina avand numai 27000 km la achizitie.

Dupa cateva luni de folosire si aproximativ 7000 km parcursi, pot spune ca sunt multumit de ea din toate punctele de vedere. Pe langa dotarile suplimentare care imi fac condusul mai usor, am observat ca la capitolul consum este mult mai economica, desi este mai mare, mentionand aici o medie de 4,5L/100km(calculata la pompa)pe ultimii 3500km parcursi strict extraurban, intr-un circuit prin afara tarii(4 persoane si bagaje).

 

Voi incerca sa revin cu mai multe poze😬


spacer.png

5A97F1CA-DB15-434B-97E4-F714DA5A215B.jpeg

Modificat de Baboon
Link către comentariu
  • Baboon changed the title to VW PASSAT 2.0 TDI DSG7
  • 4 months later...

39500 km 

Azi am facut revizia cu Ulei Castrol Longlife 3 si filtre Mahle.

Fara probleme pana acum.:Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!