Jump to content

Programare telecomanda noua Webasto Passat B8 GTE


catalontz
 Share

Postare recomandată

Salutare,

 

Ajutati-ma va rog. Nu reusesc sa programez telecomanda noua.

Cand am cumparat masina, aceasta a venit fara telecomanda. Fiind cumparata de la un dealer mai ok, le-am cerut-o si desi au zis ca masina nu a avut niciodata, dupa ce au verificat prin istoric, si multe insistente de-ale mele (voiau sa ma abureasca si sa nu mi-o dea), cateva saptamani mai tarziu mi-au trimis o telecomanda noua T99.

 

Am urmat pasii (simpli) pentru memorarea unei telecomenzi insa nu merge.

 

Am scos siguranta F37, am asteptat, am pus-o la loc, am apasat pe butonul de OFF, clipeste ledul rosu de 4 ori, dar nu se memoreaza. Si daca apas pe OFF fara sa decuplez siguranta, tot de 4 ori clipeste.

 

Am banuit ca nu e siguranta care trebuie, insa cu ea scoasa am apasat pe butonul din masina si ledul se aprinde pentru 2-3 secunde dupa care se stinge. Comparativ cu atunci cand e siguranta pusa, daca apas butonul din masina, porneste incalzirea normal. Deci as zice ca e siguranta care trebuie.

 

E si o alta siguranta pe care ar trebui sa o scot?

Exista posibilitatea ca webasto al meu sa nu aiba receptor? Ma gandesc ca nu are si de aia au si zis la dealer ca nu a avut telecomanda niciodata. Desi dupa ce s-au hotarat ca imi trimit una, au zis ca au verificat ce model am nevoie si ca va trebui sa fac eu programarea, dar e simplu, gasesc pe site-ul webasto.

 

Acum ma gandesc sa vorbesc cu ei si sa le spun ca nu reusesc, insa poate e ceva ce pot face eu si e mai rapid decat sa rezolv prin ei.

Nu am VCDS.

 

Multumesc

20230322_091841 (1).jpg

20230321_165608 (1).jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!