Jump to content

Golf GTI Clubsport Ed45

golfix

Postare recomandată

21 hours ago, haro said:

Salut, misto jucaria, sa o stapanesti sanatos.

De ce ai renuntat la M2?

Salut, Am avut ceva probleme cu spatele intr-o perioada, nu prea mai mergeam cu el. L-am alergat doar vreo 25.000 km.

Am luat M340i xdrive care este mai prietenos pe drumurile patriei 👍🏻

11 hours ago, ShadoWzZ said:

Ai revenit in forta prietene :) 

Felicitari

Multumesc. 👍🏻

Link către comentariu

Prima saptamana, prmele probleme. Se aburesc farurile. Nu am mai avut pana acum o masina noua careia sa i se abureasca farurile.

E ceva normal la vw in perioada rece? 

Spal masina, se aburesc, merg cu masina cu farurile stinse se aburesc extrem, o las in soare, se aburesc. Inteleg ca e frig si ca sunt diferente de temperatura, dar ma uit pe strada la loganuri si nu vad faruri aburite la niciunul :)

WhatsApp Image 2023-02-07 at 22.01.41.jpeg

WhatsApp Image 2023-02-07 at 22.01.42.jpeg

Link către comentariu

Felicitari pentru jucarie, s-o alergi cu placere si fara evenimente neplacute! :)

Problema cu aburitul farurilor am avut-o si eu (si multi altii) la G7. Rezolvarea in cazul meu a fost destul de simpla, si gasita tot aici pe forum: cu masina parcata intr-un garaj / intr-o parcare subterana, ideal incalzita si cu cat mai putina umiditate, scoti capacele farurilor si o lasi sa stea ceva timp, 12h-24h. Poti eventual sa repeti o data la vara. Eu am facut operatiunea o singura data, dupa aceea nu s-au mai aburit. Sper sa te ajute. :)

Modificat de cris.g
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Este o prezenta interesanta noua ta masina! Sa nu uiti ca ai mai fost posesor de GTI :)

Link către comentariu

Hmm, un Golf 8 care chiar arata foarte bine in versiunea Clubsport. Imi place maxim si cum ii vine culoarea 🤩

Vis-a-vis de faruri, sunt sigilate din ce stiu si eu, fiind led. 

Link către comentariu
58 minutes ago, ShadoWzZ said:

@cris.g cred ca are faruri led care nu au capace de desfacut din ce stiu eu.

14 minutes ago, Catta83 said:

Vis-a-vis de faruri, sunt sigilate din ce stiu si eu, fiind led. 

Ups, in cazul asta my bad, n-am stiut. :)

Link către comentariu

In primul rand felicitari pentru masina ! este o superbitate ! 

în urmă cu 7 ore, golfix a scris:

Prima saptamana, prmele probleme. Se aburesc farurile. Nu am mai avut pana acum o masina noua careia sa i se abureasca farurile.

Daca le spui ca ai parcare subterana nu le vor schimba pe garantie (stiu discutia de la un prieten cu Kodiaq ) , cu toate ca in imagine este o cantitate destul de mare de umiditate in ambele faruri , un "mist" usor este normal sa faca  cand intri in parcarea subterana care ar trebui sa dispara destul de rapid .  Fenomenul este normal  si natural  de la diferentele de temperatura. 

Problema la tine este ca masina posibil sa treaca prin aceste schimbari termice destul de des ( intrat si iesit din parcare ) cald/frig si nu are timp necesar  sa se evapore condensul care se strange , iar de la aceste schimbari dese tot acumuleaza. 

In  orice caz  , cantitatea din ce in ce mai mare de apa de acolo va fi o problema dpdv electric . 

Link către comentariu

Va multumesc pentru mesaje. M-am uitat in spatele farurilor insa nu se puteau scoate capacele.

Ca o paranteza, dupa 24 ore de stat in garaj, farurile par a fi curate. Cu siguranta daca o scot la plimbare, cu faruri aprinsse sau nu, sau daca spal masina se aburesc din nou. O sa astept sa se mai incalzeasca afara sa vedem cum se comporta, daca nu isi revin, o sa merg la garantie. Inchid aici discutia despre faruri, in cazul in care mai am intrebari ma mut in aria tehnica.

Bun, acum despre masina. Imi place, parca ma simt mai tanar cand o conduc, imi aduc aminte de vremurile in care conduceam tfsi-urile si imi pierdeam noptile pe forumurile cu si despre TFSI + modificari. Masina a venit cu garantie 5 ani, pentru moment nu am in plan sa o modific.

Suspensia este foarte misto, setarile pe 15 niveluri de duritate iti permit sa o faci exact cum iti doresti.

Scaunele imi plac mult, in special combinatia de culori. Sunt foarte confortabile si ofera sustinere suficienta, sa le vedem si pe circuit la vara. 

Anvelopele - a venit cu hankook ventus evo3 din fabrica, am in plan sa trec la cup2 sau PS4s.

Sistemul multimedia - aici nu mai zic nimic, insa nu mi-e dat sa inteleg de ce trebuie sa apas 7 comenzi pe display pentru a dezactiva ESP-ul. Lipsa butoanelor fizice o gasesc ca cel mai mare minus al masinii pana acum. 

Evacuarea Akra - inca sunt uimit ca o masina cu evacuare din fabrica poate sa pocneasca si sa se auda asa bine. Mega happy, este unul din punctele forte ale masinii. Nu cred ca este evacuare activa, insa se schimba setarile in soft astfel ca devine mai zgomotoasa + pop and bangs cand o treci pe sport. Un deliciu, cum ziceam, ma simt tanar din nou.

Franele inca nu am apucat sa le testez, momentan o iau mai usor primii 1000 km, masina are oricum anvelopele de vara si nu o sa mai circule pana cand se incalzeste afara. Dar arata bine, optic :)  Cand ma sui in M340i, parca le simt putin mai responive, sunt cele brembo in 4 pistonase vs 2 pistonase la gti. Credeti ca sunt suficiente cele stoc pentru cateva ture de circuit? Masina are 1500 kg fix

O sa revin cu impresii pe masura ce mai adaug km.

WhatsApp Image 2023-02-08 at 18.40.50 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-02-08 at 18.40.50 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-02-08 at 18.40.50.jpeg

WhatsApp Image 2023-02-08 at 18.40.51.jpeg

Link către comentariu

Salut,

Superba masina, sa o stapanesti sanatos. Poate reusesti sa incarci un video cu sunetul evacuarii. Sunt tare curios cum se aude. 

Link către comentariu

Sau sa o auzim live cand se mai incalzeste :)

Felicitari pentru alegere! Cu siguranta te vei distra cu ea.

Link către comentariu
15 hours ago, golfix said:

...parca le simt putin mai responive, sunt cele brembo in 4 pistonase vs 2 pistonase la gti. Credeti ca sunt suficiente cele stoc pentru cateva ture de circuit? Masina are 1500 kg fix...

Merg fara probleme, sa o plimbi sanatos.

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 5 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!