Jump to content

Schimbare bucse bascula

catalinx
 Share

Postare recomandată

Da, clar nu e in regula. Trebuie facut ce zice BMA.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc mult pentru sfaturi, asa voi face :)

Un pret aproximativ pentru aceasta manevra stiti ? nu vreau sa mai apelez la acest vecin ...

Se poate folosi vaselina in acel brat unde se introduce bucsa ? intreb pentru cultura mea generala ...

O seara buna tuturor !!!

Link către comentariu

Pretul in Cluj pentru montare este negociabil ...depinde de multe-multe aspecte... :winter:

La voi in Bucuresti nu stiu...o sa iti spuna 120L fiindca el le-a schimbat recent.

Mecanicul care a facut aceasta operatiune la acea vreme, ma refer la masina mea, nu a folosit niciun fel de unsoare sau alte minuni, doar presa aia hidraulica....

Modificat de carmina
Link către comentariu

Multumesc mult pentru sfaturi, asa voi face :)

Un pret aproximativ pentru aceasta manevra stiti ? nu vreau sa mai apelez la acest vecin ...

Se poate folosi vaselina in acel brat unde se introduce bucsa ? intreb pentru cultura mea generala ...

O seara buna tuturor !!!

Eu înainte de a pune bucșa am dat în consola cu spray siliconic, dar nu stiu daca era nevoie. Dacă se pune bucșa cu presa cred ca intra foarte bine și fără spray.

Link către comentariu

Trebuie vaselina dar siliconica sa nu atace consola de AL.

Pretul este enorm pentru operatiunea asta deoarece doar la dilari gasesti prese de scos bucsa de pe consola.

Restul dorelilor iti dau consola jos, ti-o belesc apoi te pun sa iei alta noua, si-ti vine sa-i bati frate........

Eu m-am documentat, am cautat mult mecanic, si pan la urma am rezolvat unde nu ma asteptam.

Poti da PM daca vrei sa mergi sa rezolvi b03.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare,

Am schimbat si eu astazi bucsele, m-au costat destul( 300 lei), ramane sa-mi spuneti daca a fost mult sau putin, intr-adevar a fost data consola, jos, dar nu-mi fac probleme, tipul e meserias, de pret insa nu stiu ce sa spun... :dry:

Link către comentariu

Daca in pretul mentionat de tine intra si piesele, nu doar manopera...este ok.

Daca ti-as spune ca a fost scump, ce ai mai putea face? Le-ai demonta si le-ai duce inapoi?

Nu cred... :winter:

Esti cu ele Baciule pe masina...gata! a fost scump, sau nu...tu sa fii sanatos.

Modificat de carmina
Link către comentariu

Pretul a fost cu piese cu tot, parerea voastra ma interesa ca pe viitor in cazul in care este scump sa nu mai repet greseala. Daca zici ca e ok e si mai bine :D

Multumesc

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare,

dor o confirmare la (sigur) vreun post de pe la primele pagini: am vreo 35-40 mii km. cu aceleasi bucse de seat cupra si inca nu au cedat deloc.

Spor!

Gabi

Link către comentariu

Eu am vreo 65.000 cu cele de Cupra si sunt ok dar as trece pe cele in x care cred ca sunt undeva la mijloc legat de confort/rigiditate.

Link către comentariu

Un sfat va rog!  Trebuie sa schimb si eu bucsele mari bascula fata. Cine stie un mecanic, service sau se baga cineva de pe forum sa-mi schimbe bucsele in Bucuresti.

Multumesc!

Link către comentariu

Le-am schimbat si eu azi. 40 de lei / buc + 120 manopera = 200 de lei totalul. Acum nu mai trozneste de zici ca se darâma.

Bucsele vechi erau rupte (in mai multe locuri fiecare).

Link către comentariu

Un sfat va rog!  Trebuie sa schimb si eu bucsele mari bascula fata. Cine stie un mecanic, service sau se baga cineva de pe forum sa-mi schimbe bucsele in Bucuresti.

Multumesc!

Am reusit in sfarsit. Le-am schimbat astazi la( New Car International  www.serviceautoitp.ro) Str. Zaharia Carcalechi, Nr.23-25, Sectorul 5 Bucuresti (in spatele benzinariei Agip vis-a-vis de Liberty Mall).  Materialele 47.5/bucata*- 95 ron +  Manopera D/M bascule, inlocuit bucse cu presa pe masina 154 ron =  TOTAL 249 ron. Am tot cautat serv care sa nu demonteze consola pentru inlocuirea bucsei.Per total sunt multumit de lucrarea facuta si masina ruleaza fara a se mai auzi zgomote. Sper sa tina tot atat cat au tinut si cele originale 70 000 km am optat pentru cele in x.

Link către comentariu

E ok, vroiam sa-ti dau site de la skoda team service dar nu au...

Am trecut ieri prin sectorul 5 si se pare ca nea Marian si cu fra-su au re-deschis dupa multi ani de inactivitate 2 puncte de lucru noi unul in locatia veche de pe antiaeriana si unul pe langa fostul magazin al lui nea Ilie.

Foarte probabil la standarde actuale pentru automobile VAG si cu dotari pe masura.

Ramane de vazut ce si cum plus preturi.

Nu am mai fost la ei din 2005 cand aveam skodita veche.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare! A schimbat cineva bucsele de la bratele inferioare punte spate Passat B6?

Link către comentariu

pai si de ce nu intrebi pe aria Passat? 

PS din cate stiu, acele bucse nu vin separat, ci doar cu brat 

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

• 2 months later...

Schimbat bucse bascula la 71000 km. Cele vechi cu 2 brate erau varza (probabil de mult timp), masina o am de noua, are 6 ani jumatate. 

Cost 2x65 ron bucsele de Cupra, schimb 80 ron+70 lei geometria obligatorie,

Operatiunea si piesele la Auto Plus service in Onesti. Mi se pare ok pretul.

Ca si rigiditate, este adevarat, este MULT mai rigida, dar sta fain pe curbe, nu se mai inclina ca autobuzul. Daca merg cu motorul subturat, se simte acum in vibratii. Inainte nu sesizam. Gropile se simt la fel , dat fiind ca am cauciucuri Dunlop Eagle F1 195 50 R15, deci cu talon mic, care si ele sunt tarisoare.

Link către comentariu

stiti daca trebuie facuta geometria daca schimb bucse bascula la skoda fabia 1.4 16 v AUA ?

Link către comentariu

da se face geometrie

Link către comentariu

Am si eu montat pe o skoda fabia 1.9sdi aceste bucse pline de cupra,un plus cu aceste bucse ar fi,zic eu,o rigiditate mai buna dar si niste minusuri,la mine la franare cand am peste 80 km/h simt vibratie in volan. Am schimbat discurile si placutele si vibratia o simt in continuare,ma gandesc ca din cauza bucsilor pline de cupra se simte acea ovalizare care o au discurile pentru a impinge placutele inapoi spre exterior?

A montat cineva bucse in x - cod 1K0 407 183 E,cum se comporta masina cu ele?

Link către comentariu

mai rigide si mai rezistente decat cele in I si mai confortabile decat cele de Cupra.

Link către comentariu

Multumesc pentru informatie Andrei_221!

Voi trece si eu pe aceste bucse odata ce le voi achizitiona!

Link către comentariu

si mie imi tremura masina pe franare, cred ca tot de la bucse e, data viitoare o sa pun din alea normale, sa am si eu confort, inclusiv la speed bumpere

Link către comentariu

Asa sa procedezi Sudsemnatule... :winter:

Tremura doar masina, sau si mainile? Ia zi, detaliaza nitel, poate ne vine o idee... :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!