Jump to content

2010 Audi A4 sau 2012 Volkswagen Passat


Frsh
 Share

Recommended Posts

Salut, caut sa imi iau o berlina si ezit intre aceste 2

 

2010 Audi A4 B8, 2.0TDi 136CP MANUALA

 

2012 Volkswagen Passat, 2.0TDi 140CP, Cutie Automata DSG

 

Prețurile sunt destul de apropiate imi doresc modelul berlina si am gasit Audi-ul la 8000€ iar passat-ul la 9000€, nu stiu care ar fi cea mai inteleapta alegere imi as dori o cutie automata pentru confort si performantele mai bune dar imi e frica de eventualele costuri sau eventuale defecte care ar putea avea cutia autoamata dsg care sa ma bage in paguba mai mult, ambele masini arata bine am fost sa le vad audi-ul arata putin mai bine la nivel de design insa passat-ul este mai nou cu 2 ani chestie de care țin cont fiind in 2022 aproape de 2023 nu as lua o masina de 13 ani… 

Multe alte dileme de genul si nustiu care ar fi o alegere mai buna, un sfat o parere?

Link to comment
Share on other sites

B8 e NFL si din tot ce am vazut eu, sa stii ca majoritatea B8 au avut probleme cu rugina, daca vrei B8 ia B8.5, a fost mult imbunatatita varianta facelift. Din pacate nici B7 Passat nu e stralucit la capitolul rugina. Avantajul la Passat este ca fiind 2012 e dupa jumatatea vietii modelului deci are deja niste imbunatatiri, masina e mai spatioasa(B8 e mica si daca ai 2 copii iti va fi dificil), retrofiturile sunt mai ieftine decat la Audi si sunt multe pe care i le poti face, la Audi te limiteaza MMI-ul lor, mai ieftina la intretinere ca vorbim de alta suspensie si brand. Eu as merge pe B7, mai ales daca ai gasit si o masina bine optionata.

Link to comment
Share on other sites

A4-le se conduce mai bine daca mergi tare.
Dintre cele doua as lua Passat-ul pentru ca e mai nou si are DSG. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!