Jump to content

VW Touran 2018 5T1 1.4 TSI DSG7

Gabriel.T

Postare recomandată

On 08.05.2026 at 13:01, Adria_n a scris:

Nu vreau sa cobesc, dar astept un update dupa vreo cateva sute de km parcursi. 

😶

Link către comentariu
46 minutes ago, Adria_n said:

😶

La ce te referi?

Link către comentariu

La faptul ca ti-a zis de adaptare ca nu tine mult.

Oricum eu as schimba service-ul: era clar ca schimbarea de fluide in cutie nu ajuta la situatia descrisa. Dar au facut un ban degeaba si acuma vor sa te “intepe” cu o manopera dublata. Cam urat…

Link către comentariu
21 minute în urmă, Gabriel.T a scris:

La ce te referi?

Ca nu isi revine cutia dupa vreo "adaptare" minune. Din cate am frunzarit internetul asta, si nu putin, adaptarea este o operatiune ulterioara reparatiei/inlocuirii si nu poate compensa uzura ambreiajelor ( nici macar resoftarea ).  

Link către comentariu

Adaptarea nu prea costa nimic; problema e ca serviceul putea sa ii faca o adaptare gratis sau pe 1-200 lei si sa vada daca rezolva ceva (slabe sanse dar macar incercau ceva ieftin). Dar ei au insistat sa faca 2000 lei pe o schimbare de fluide care era sigur ca nu rezolva problema. Asta m-ar enerva pe mine 😉 

Link către comentariu

Uleiurilw de la cutie făceau 5 ani de la ultimul schimb, oricum le schimbam. Dpmdv nu exista ulei care sa își mențină proprietățile dupa multe cicluri termice mai mult de 5 ani, deci aici nu am nicio problema.

Ce ma deranjează este faza cu 2 manopere separate pt volant si ambreiaj. 

Eu sunt inginer mecanic naval cu 25 ani experiență si ma doare mai mult luarea de prost decat suma ceruta in plus.

Acum sunt curios daca fac adaptare ceva dupa schimb.

Nu sunt acasa ca mergeam sa le bat obrazul si sotia are nevoie de masina pt caratul copiilor, asa ca plătesc si aia e, le fac review negativ peste tot unde pot si merg mai departe. 

Probabil voi cauta un alt service pentru următoarea revizie doar pentru faptul ca îmi jignesc inteligenta de inginer mecanic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!