Jump to content

Probleme sunet ciudat motor!!!


pontifex
 Share

Postare recomandată

Salutare, doresc doar o parere pana ajung cu masina in service am cumparat de curant o ,,epava'' de golf 5 gti 30edition evident pe multi bani nu m-am dus la cel mai ieftin golf si nu am apucat nici 200 de km sa fac cu ea e mult si 200 cred ca maxim 100 de km incarcat si doar in oras nu am apucat sa ajung pana in afara orasului cu ea, sunt patit cu masinile fobia masinilor impecabile pe multi bani, a costat cat 3-4 golfuri la pachet, masina e un Golf v Gti 30edition and 2008, in teorie fostul proprietar imi tot spune de investitile de mii de euro investiti in masinia sa ca e imposibil, dar din pacate realitatea nu are cum sa minta, asta e m-am ars si de data asta cu masini cumparate de la ,,pasionati'' pe multi bani, dar o repar eu si pe asta is trecut prin viata in 3 ani am bagat bani in 9 masini, asta e doar un fleac, astept o parere cam la ce sa ma astept  (intr-o saptamana de cand am masina deja mi-a mancat 6000 roni pe diverse lucruri estetice, ca m am luat dupa pasionat ca e invetitie mare ca figuri ca s a facut segmentari motor si alte prosti si am zis sa rezolv pe parte de estetica ce mai e de rezolvat pe la ea, astept de la cineva o parere ce ar putea fi sa stiu la ce sa ma astept joi cand ma duc la constatare sa nu ma trezesc ca iar ma apuc de bagat bani cat pentru jumate de masina...masin scoate un sunet de scartait doar in sarcina cand accelerezi, la relanti nu se aude nimic se aude rotund motorul din partea stanga jos, el spune ca distributia a fost schimbata dar tare imi e sa nu fie patine sau intinzator sau sa joace lantu pe ritmuri de tanca urganu, ar mai fi si varianta arbore eu pe cele doua probleme mizez e un scartait ca si cum ar fi un rulment uzat si se aude doar cand accelerezi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

23 minutes ago, pontifex said:

masina deja mi-a mancat 6000 roni

Cu 500-1000 lei faceai o verificare completa la reprezentanta ,verificare care te scutea de asemenea probleme.

Cauta un mecanic priceput la astfel de motoare ,altfel o sa-i dublezi valoarea in scurt timp

 

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

EEXCALADE adevarul ca se si apucau aia in service sa desfaca motorul inainte sa cumperi tu masina....masina pe diagnoza nu a dat absolut nici un fel de eroare,orice service reprezentanta mai mult de o verificare mecanica din bara in bara+ diagnoza nu cred ca face nimeni, ceea ce eu am facut deja la ea, dar nimeni nu iti poate garanta ce se afla si in motor aici e partea mai interesanta, problema e ca a bagat multi bani in ea aproape 10 mii de euro dar nustiu in ce, daca nici dupa 100 de km se aude deja aiurea motorul zici ca e diesel nu benzina, eu tind sa cred ca e patina de la distributie posibil sa fie sparta, piston nu cred ca ar fi avut sunetul mai gros, si sunt forjate ma indoiesc sa se fi spart sau rupt, pacat ca nu pot pune un vidio cu acel sunet...

MyKe nu cred masina are un singur proprietar de noua si e din Iasi masina..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Urca video pe youtube si lasa link aici, dar foarte greu sa ne dam noi seama ce ai tu acolo. Cum a zis si Eexcalade: Cauta un mecanic bun la astfel de motoare! 
Poate e doar o coincidenta ca a cedat ceva la tine. Nu ai de unde sa stii pana NU mergi la mecanic si gaseste cauza. 

ca idee: doar o data nu am strans cum trebuie un surub de la EGR si suna groaznic cand acceleram. NU era ceva grav, dar suna extrem de urat. 

Asadar, mecanic bun si rabdare. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

9 hours ago, pontifex said:

orice service reprezentanta mai mult de o verificare mecanica

Ai verificat macar  istoricul ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca suspectezi distributia, de ce nu te duci sa ii faci o verificare? Cum ne putem da noi seama daca e distributia fara sa vedem fizic ce e acolo?

 

Si daca e distributia, asta e, nu stiu de ce te sperii asa tare. O schimbi si gata. Motorul asta oricum e cunoscut pentru problemele cu distributie, consum ulei, printre altele.

Modificat de yeeeeman
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu-l confunda cu Golf 5 GTI simplu (pe curea) sau Golf 6 GTI (pe lanț). Alea au fost problematice, Ed30 are interne forjate, distribuție pe curea (și un mic lanț în partea opusă, între axe) și mult mai puține probleme. Dar periculoase sunt toate când ajung pe mâna unor habarniști.

Modificat de MyKe
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Salutare , am și eu o problema la un vw jetta 2007 1.6 benzina 101 cp ,  pornesc mașina , o las pe liber accelerez si se aude ca un zdrăngănit de metal , se aude doar cand este motorul rece , am fost 50 km cu ea si nu se aude , decât dimineața cand o pornesc si cand o repornesc cu motorul rece . Vă las un video , poate ma puteți ajuta ! mulțumesc 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!