Jump to content

Probleme pornire (Touareg 7P)


aanarcis
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

Sper ca scriu in locul potrivit, daca nu, imi cer scuze preventiv. O sa incerc sa fiu cat mai succint si mai exact cu descrierea problemei mele in speranta ca voi gasi vreo solutie de la vreun coleg care poate a trecut deja prin aceeasi experienta ca a mea.

 

Problema asa cum spuneam in subiectul topicului este legata de pornirea motorului la un Touareg 7P V6 diesel.

Multa lume mi-a sugerat sa schimb bateria ca ar fi problema din ea, dar am verificat bateria si la pornire si inainte de pornire si totul parea sa fie ok. Ideea este ca mie imi porneste absolut perfect cand este rece motorul, dar daca am plecat cu ea si merg ceva vreme si daca o opresc, nu mai vrea sa porneasca decat dupa 1-2h sa o las sa se "odihneasca". Daca incerc mai devreme de atat, reuseste doar ajutata cu niste clesti pusi nu mai mult de jumatate de secunda.

Ideea este ca de curand mi s-a intamplat sa raman cu ea printr-o parcare si am dat la automat pana a murit bateria definitiv si nu a mai vrut. Cand am facut rost de clesti si de masina sa o ajut putin, adica dupa vreo 30 min, am incercat sa o pornesc fara clesti prima data si a pornit la sfert fara niciun ajutor.

 

Deci, a mai intampinat cineva o astfel de problema? Se poate sa fie din baterie sau din electromotor sau exista si alte probleme pe la ele?

 

Va multumesc si va salut!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, am pățit eu. Vezi pompa de înaltă dacă e fierbinte. Eu o raceam cu o sticla de apa și pornea instant. Dacă nu trebuia sa aștept pana se răcea. Poate te ajuta. La mine asta era. Și eu tot asa am dat la automat pana am descarcat bateria. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La tine invartea putin mai greu motorul cand nu voia sa porneasca @Mihai_c? Am uitat sa precizez asta, ca initial la mine invarte normal prima oara, dupa care incepe sa se ingreuneze putin la a doua rotatie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Doomy changed the title to Probleme pornire (Touareg 7P)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!