Jump to content

Tremura masina


Limit
 Share

Recommended Posts

Va salut . Am cumparat recent un A5 2010 coupe si de cateva zile a inceput sa imi tremure la plecarea de pe loc si mai nou si in mers . Problema aparea destul de rar , am observat uneori ca tremura dar mereu credeam ca e ori ca plec eu aiurea , ori ca sunt prin gropi/denivelari si e din cauza asta (avand jante destul de mari pe 19).

 

Ieri am facut un drum mai lung , cam 500km si am observat ca prin orase la fiecare plecare de pe loc masina tremura ca si cum ar fi subturata , cum ar da sa moara motorul , in rest ea schimba bine , tragea bine , nu avea nici o problema . Acum astazi am sesizat ca imi tremura si cand merg cu ea indiferent de viteza , undeva pana in 2000rpm tremura de as zice ca sunt jantele ovale , dar nu mereu , sunt momente cand merge bine si chiar si pleaca perfect cum ar trebui sa fie .

 

Masina are 1000km rulati la mine deci nu stiu exact prea multe simtome ce a facut si inainte (daca le a facut) , odata ce 500 km i am facut doar ieri. 

 

Aveti ceva idei ? Pe vcds nu da nimic , mecanicul mi a spus ori tampoanele motor , ori un injector ,ori un cap de planetara , ambreiajul nu scoate nici un sunet in nici un fel si efectiv e perfect inafara de plecarea de pe loc si chiar uneori cand are ea momentele ei de se comporta cum trebuie ..

Link to comment
Share on other sites

Daca mecanicul ti-a verificat tampoanele si au zis ca trebuie schimbate, incepi de acolo.

Si eu aveam un tremurat la relanti, am schimbat tampoanele si a disparut.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Kazayn99
Posted (edited)

Salut! De ceva timp am o problema la masina mea, Audi A5, cu tremuratul volanului la franare DOAR intre 50-65 kmh ( orice este sub sau peste nu mai tremura). Tin sa mentin ca placutele, discurile, amortizoarele fata si cauciucurile sunt toate noi/schimbate. De asemenea, la anumite denivelari ale drumului tremura volanul si parca se simte in toata masina. Ma gandeam ca ar putea fi buscele/pivoti/capat de bara/ bieletele. Ce credeti ca ar fi mai exact? Mersi!

Edited by Kazayn99
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!