Jump to content

Problema deblocare dupa ce a ramas fara baterie


EmilianPop
 Share

Postare recomandată

Salutare! 

Vin si eu cu o problema, masina in cauza, Skoda Superb 2002. 

Masina a ramas fara baterie, e blocata, iar butucul de la usa sofer se invarte in gol.

 

Am reusit sa ii dau curent in felul urmator (poate ajuta si pe altii): am dat jos plasticul de la stergatoare (prima oara trebuie dat stergatorul dreapta, jos) si apoi ai loc cat sa bagi cablurile sa le conectezi la baterie. Masina are curent, totul ok. Problema e ca nu mai functioneaza deschiderea din cheie ca sa o deblochez. Ma rog, nu mai preia nici o comanda de la cheia masinii. Am incercat cu ambele chei ce le am. 

 

Am mai fost in situatia asta odata, am procedat la fel, dar atunci am putut deschide din butonul de deblocare. Si atunci, nu din prima, dar intr-un final a preluat comanda cat sa o deschid. Tin minte ca in timp ce incercam sa deschid portbagajul cu cheia, si-a dat drumul si s-a deblocat din senin, cand am apasat pe butonul de deblocare.. 

 

Mentionez ca ledul din ambele chei, palpaie cand apas orice buton, bateria este schimbata de nici un an la ambele chei. Iar masina are curent (palpaie si ledul din usa). Doar ca nu o pot deschide. 

 

Ceva idei? 

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!