Jump to content

T5 probleme ceasuri bord? Sau comunicație?


DriverDan
 Share

Postare recomandată

Salut. Vreau să cumpăr un t5, 2.5 130 cp. Semnalează o problema. In mers, brusc când dai într-o groapă sau de obicei la viteza mica, turometrul cade în 0, acul la apă și motorină cade în 0 și se aprinde martorul la ulei. Motorul merge la fel. Nimic schimbat. Proprietarul zice că a înlocuit ceasurile de bord, și tot așa face.  O fi ceva din computer sau pica comunicația între ceasuri și calculator? Totuși vitezometru indica viteza cu care mergi. Orice idee e binevenita. 

IMG_20220505_003410.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Poate sa fie o problema in ceasuri sau cablaj.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Buna seara. Am si eu o intrebare: pot monta un bord virtual, de golf 7, sa zicem pe un t5 din 2004?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu, nu se poate. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Buna seara,

 

Am un T5 motor 2.5 TDI care a fost accidentata in partea dreapta fata, accident minor cu aripa si portiera schimbata. Dupa ce am reparat-o am observat ca are o probleme la ceasul de bord, si anume nu mai indica viteza . Am verificat cablurile si sunt ok, atunci concluzia a fost ca e defect ceasul de bord. Am pus un ceas de la un transporter oarecare sa vad daca imi indica viteza, si imi indica viteza , asa ca am cumparat un ceas de bord care era compatibil cu masina mea, adica cu acelasi cod care scrie pe ceasurile de la masina mea. 

Am dus la codat ceasurile cu acelasi cod ca a mea, le-am montat si arata aceeasi problema, adica nu merge viteza.

Va rog sa imi spuneti daca v-ati mai intalnit cu aceasta problema. Toate verificarile astea mi-au luat ceva timp si bani si nu mai stiu ce sa fac. Mecanicul spune ca ceasurile cumparate sunt defecte, cel care mi-a codat ceasurile si electricianul auto spun ca nu . 

Eu nu pot sa inteleg cum sa fie doua ceasuri cu aceeasi problema si pe alea sa le am tocmai eu. Nu mai stiu unde sa mai merg sa rezolv problema masinii.

Va rog dati-mi o idee! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu, nu sunt defecte, ci au varianta de software diferita. Astfel, exista doua tipuri de indicare viteza....informatie primita via can sau analog. De aceea, trebuie citit softul ceasurilor, salvat, modificat si dupa aceea rescris....si o sa indice si viteza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!