Jump to content

Problema alimentare ECU


Mihai.Toma
 Share

Postare recomandată

Salut , am un golf 5 2.0 TDI , cod motor BKD , de curând a început sa imi facă următoarea problema , când se încălzește afara , sau se încălzește motorul , dacă o opresc , in momentul când pun contactul , nu se mai aprinde “Check engine” și nici spirala de la bujii , si nici nu mai pornește , si imi pornesc ventilatoarele , pornește si servo , toate cu motorul oprit ,la rece , când este rece afara , pornește din prima fără probleme , după multe căutări am “aflat” sa zicem , ca de vina ar fi releul principal , releu 100 , cel care da comanda către ECU , am încercat schimbarea lui , dar problema persista , am testat ECU , este ok .
Va rog dacă a mai întâmpinat cineva problema asta sa imi spună cum a rezolvat-o , am terorizat toate service-urile pe zona Braila – Galați , nimeni nu ii da de cap.

Modificat de lupo_bv
Modificare denumire topic
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • lupo_bv changed the title to Problema alimentare ECU

Fă rost de un ECU de probă si schimbă-l atunci când face figura (fără să îi faci immo off sau să îl imperechezi cu imobilizatorul). Dacă pornește pentru o secundă si se oprește atunci ECU de pe mașină ta este defect, daca nici cu ala nu pornește si se manifesta la fel, problema este la cablaj, conectica. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pune masina pe tester VCDS și vezi ce erori iti da. 

ECU se poate trimite la un electronist și se poate repara. Poate ai noroc de lipituri reci care au fost făcute  și trebuie doar lipit din nou. 

Modificat de georgstelsib
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!