Jump to content

Multivan T5 probleme DSG


Script
 Share

Postare recomandată

Va salut,

 

Am un T5 CCHA cu DSG DQ500 OBH.

Nu am mai avut DSG pana acuma si nu stiu exact ce este sau nu normal,dar mi se pare ca este foarte spartana vs alte cutii automate.

 

La schimbatul treptelor nu mi se pare sa fie probleme.

 

 

Eventuale probleme:

 

1. In drive se transfera vibratii in volan.

 

2. Nu pot frana lin,adica pe ultimii 10 cm de ex pot sa ridic piciorul de pe frana pana aproape de punctul unde pleaca iarasi si ea va frana mai brusc,ca si cum as frana lin si fix inainte de oprire as apasa mai tare pe frana.

*Brake assist "average" - value 0

*Brake booster active - value 1

 

3. Am facut schimbul de ulei cutie la Porsche Timisoara,unde apropo au spus ca nu se poate schimba filtrul pentru ca nu exista,deci d.p.m.d.v sunt niste cofetari.La brutaria Porsche Timisoara am fost informat ca am recall pt update de soft pentru motor si cutie DAR nu se poate face doar la cutie si pe motor am stage 1.Oricum nu faceam update de soft prin OBD aluat de nea brutar.Recomandati-mi va rog frumos unde in Timisoara-Arad-Oradea pot face update de soft la cutie.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • lupo_bv a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!