Jump to content

2022 NOUL Audi RS6 Avant


cogdao
 Share

Recommended Posts

Audi RS 6 Avant 2022 (125.000 euro) nu a primit foarte multe modificări, însă ornamentele interioare au primit un upgrade cu o nouă variantă standard Carbon Twill. Modelul este așteptat în România în vară.

Proprietarii pachetului de design RS se pot aștepta la o mulțime de suprafețe din piele și covorașe unice. Șoferii care optează pentru ornamentele optice Carbon sau Black vor primi jante negre de 22 inchi.

Există, de asemenea, o opțiune pentru șoferi de a-și îmbunătăți pachetul de suspensii pentru 2022 cu introducerea Dynamic Ride Control. Acest pachet de suspensii actualizat va îmbunătăți manevrabilitatea, care era deja impresionantă.

Audi RS 6 Avant este echipat cu un motor V8 twin-turbo de 600 de CP, care se potrivește cu aspectul agresiv ales de Audi pentru break.

Șoferii pot crește viteza maximă a lui RS 6 Avant la 305 km/h (opțional). Dacă optați pentru a merge cu viteza maximă, trebuie să vă echipați RS6 Avant cu frâne carbon-ceramice.

Există o mulțime de funcții de înaltă tehnologie în interiorul RS 6 Avant, inclusiv un afișaj digital de 12,3 inch în cockpit. Piele și materiale scumpe sunt din abundență în jurul cabinei, în timp ce scaunele sunt încălzite și ventilate.

Opțiunile de asistență la conducere includ un afișaj head-up, controlul adaptiv al vitezei de croazieră și asistența pentru menținerea benzii. Sistemul de infotainment acceptă conectivitatea telefoanelor de la Apple sau cu Android, în timp ce difuzoarele Bang & Olufsen adaugă un plus de lux cabinei.

Audi-RS6-Avant_04.jpeg

Audi-RS6-Avant_02.jpeg

Audi-RS6-Avant_05.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!  

Nu sunt de acord (nu vizitez)