Jump to content

Trepidatie intermitenta motor, sunet rontait injector.


Alexandru.lupo
 Share

Postare recomandată

Va salut cu drag pe toti din aceasta comunitate!

 

M-am gandit sa postez aici problema pe care o întâmpin de ceva vreme in ideea ca poate cineva s-a mai lovit de ea.

Trepidatiile si acel sunet apare intermitent si de obicei cand motorul este cald, la ralantiu nu observ nici o fluctuatie al turometrului in schimb motorul nu functioneaza "rotund" ci trepideaza si are acel sunet de rontait, moment in care daca accelerez scoate destul de mult fum alb,ceea ce ma duce cu gandul ca este injectata o cantitate prea mare de motorina.

Imi pare rau ca nu am facut poza la prima testare cu VCDS sa atasez o poza, mai pe scurt s-a observat o eroare pe injectorul 1, iar la recomandarea mecanicului am fost sa testez injectoarele pe banc. In urma testului s-a constatat ca injectoarele sunt in parametri, au fost schimbate oringurile capacele injectoare si saibele de foc, montate inapoi, problema a revenit in scurt timp, am achizitionat un injector sh testat tot pe banc, montat pe masina dar problema persista in continuare, in schimb pe tester nu am mai vazut nici o eroare pe injectoare. Mentionez totusi ca si inaintea schimbarii inj 1 dar si dupa schimbarea acestuia pe tester cand defectul se manifesta aparea o valoare mult mai mare comparativ cu restul, undeva la 2 fata de 0.40, ieri am schimbat si SUPAPA CONTROL PRESIUNE SISTEM COMMON RAIL BOSCH 0281006074 deoarece pe tester se vedeau mici oscilatii, problema tot se manifesta,urmatoarea recomandare este de a schimba si SUPAPA CONTROL PRESIUNE SISTEM COMMON RAIL BOSCH 0281006074. Mai jos inserez si un link de youtube ca sa puteti auzi sunetul motorului:

 

 

Orice sugestie e binevenita.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!