Jump to content

Cip tuning 2.0 Tdi Cr


Uomuom
 Share

Postare recomandată

Craciun fericit cu sanatate, fericire si drumuri bune!

Am un Seat Leon ST FR 2016 DCC 100k, Cv manula, 2.0 Tdi Cr 184 Cp 380 Nm, care acum un an a iesit din garnatie. Ma gandesc la tuning ECU Stage 1, fara modificari mecanice si anulari Egr/Dpf, cu test Dyno inainte si dupa resoftare, in zona Bucuresti.

Cunosc argumente pro si contra tuning, dar avand in vedere stiilul de condus si experienta mea cu diesel urile, consider ca un Stage1 va imbunatati performantele motorului, reduce consumul si mentine fiabilitatea masinii (motor, cutie, transmisie)

M-as orienta catre (in aceasta ordine): APR Bucuresti, Sebastian Racing Code, TCM Voinea, Revo Oradea, A Team Performance,  Protech Buzau, MRC. Rog colegii care au resoftat ECU la cei enumerati sau in alta parte, sa imi transmita parerile lor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!