Jump to content

Miros de plastic ars !!!


albinaru
 Share

Postare recomandată

Va salut ! Problema  aparuta astazi din senin dupa un drum de 30 km. Mirosul vine doar cand functioneaza ventilatia. Daca ajuta , este acel miros dulceag...nu acru inecacios.

 

Am desfacut capota, mirosul pare ca vine din spatiul dintre motor si panoul cu pedalierul. In zona ar fi egr, dpf, turbina, evacuarea si admisia.

 

Orice informatie este binevenita !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am mai dat o tura prin oras, de data asta cu extinctorul la indemana. Acelas miros dar , nu pot identifica originea . Poate fi racitorul de gaze ? Maine ne urcam pe elevator  !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@albinaru  Verifica si cablajul de la caseta de directie , are amperaj destul de mare si merita verificat. Trage mufa din motoras si vezi starea pinilor... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Am si eu o  problema de genul asta: simt un miros de incins care vine de la motor. Acest miros apare cateodata  chiar daca motorul nu ajunge la temperatura normala. Verificand sub capota mi s-a parut ca mirosul venea de la partea superioara a filtrului de particule care e acoperita de o tabla. Mentionez ca masina e VW B7, diesel, 2000 cmc, 140 CP, transmisie DSG.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!