Jump to content

Revizii 2.0 bitdi , km/operatiuni


AllyMusic
 Share

Postare recomandată

Buna seara dragi colegi , de astazi sunt posesorul unu passat b 8 2.0bitdi de 100000 km….intrebarea mea este unde pot gasii si eu un manual cu ce revizii trebuie facute , la cat se schimba distributia , uleiurile la cutie / haldex /grup si ce mai e nevoie in functie se nr de km.

mutumesc anticipat 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Distributie tot la 120k km

Ulei cutie DSG tot la 60k km ( vezi ca filtrul de la cutie se schimba foarte greu, ori se demonteaza f multe pe sus, ori se ds cutia jos pt schimb filtru. VW zice ca nu se schimba tocmai din cauza ca e f greu accesibil, motorul fiind foarte inghesuit )

Lichid frana, prima data la 3 ani dupaia tot la 2 ani

Ulei Haldex tot la 3 ani parca. Cauta topicul cu Haldex V ( 5 ) si gasesri detalii suficiente. Daca schimbi uleiul da jos si pompa, curata sita si inlocuieste cele 2 garnituri ( oringuri ). Eu as recomanda sa faci operatiunile astea odata la max 2 ani si/sau 50/60k km

Ulei cutie transfer, ulei diferential spate... sincer nu stiu daca au termen de schimb. Eu as recomanda sa le schimbi odata la maxim 2 ani si/sau 50/60k km.

Ulei filtre la 10k indicat, maxim 15k depinzand de cati km faci si pe unde ( uleiul proaspat ajuta la cele 2 turbine sa stea in mintile lor... daca tii la masina uita de schimburile la 20/30k pe interval flexibil )

Primele modele 2014 2015 au avut ceva pb cu volant pe la 100-150k km... urmareste vibratii, zgomote la oprire motor.

Spor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!