Jump to content

Apa in usa dupa spalare


SwatKat
 Share

Postare recomandată

Sperca postez bine, eu spal masina doar la spalatoriile automate.. si destul de rar.. Si am observat (si se poate sa fie treaba asta de la inceput) ca dupa ce ies de pe banda si deschid usile, din usa de la sofer incepe sa se scurga multa apa. M-am uitat la cheder dedesubt, e ok, daca trag de el se scurge si mai repede. E ca si cum ar intra mai multa apa pe sus pe la cheder geam. La celelalte usi nu e problema, nu sunt decat cativa stropi care se scurg.

La ce as pitea sa ma uit mai cu atentie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da pe la cheder intra, cel de la baza geamului. Este normal sa intre si sa se scurga pe la gurile usii, unde e chederul :) 

Aveti 2 obtiuni : inlocuiti chederul sau cumparati de la dedeman furtun de gradina subtire, cum e acesta https://www.dedeman.ro/ro/furtun-cristal-25x31-mm-r50/p/7007566 si coborati geamul pana jos si veti observa ca intre geam si fata de usa este un alt cheder pe interior, de care se prinde fata de usa, acela are forma V in care puteti introduce acest furtun. Furtunul va impinge chederul iar chederul geamul, astfel va sta mai fix. Apa nu va mai putea patrunde in interior asa usor :) Va trebuie cam 1m lugime. Este posibil ca geamul sa urce mai greu un pic depinde cat de gros e furtunul. 

Eu am aplicat metoda 2 la Bora si functioneaza, mai ales cand sunt ploi, toamana :) 

Daca aveti garaj si va pricepeti ar fi bine sa puteti demonta fata de usa si scoate oglinda, in spatele plasticului ce vine pe usa ( piciorul oglinzii ca sa ii zic ) este un burete, poate este deteriorat si se poate prelinge si pe acolo .... 

 

Modificat de Nenciu Victor
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!