Jump to content

Interval service active INFO display


Andonie.Denis
 Share

Postare recomandată

Buna seara.  
Am și eu o nelămurire poate posesorii de b8 cu display digital mă pot ajuta. 
De ce de fiecare data când pornesc mașina și o opresc imi spune “service ulei 120000km” 

Am cumpărat mașina, nu apărea nimic de genu in bord, deși fostul proprietar imi spunea ca mai are 3-4 mii de km pana la următorul schimb de ulei. Am făcut schimbul, am resetat intervalul de schimb din butonul de reset pe care scrie 0.0 și in calculatorul mașinii a apărut 150000. Totul Ok. 
am făcut vreo 6000 intr-un timp relativ scurt, 10 zile, și după o zi de la întoarcere a început sa imi apăra in bord de fiecare data când pun contactul schimb ulei 9000 de km. A ținut-o așa vreo săptămâna și i-am dat resetare din nou. Din nou a apărut 15000 și nu imi arată nimic in bord când puneam contactul. Acum iarăși apare doar ca mai devreme la 12000 de km. Este vreo Setare sau ceva ca sa apăra când sunt mai aproape de schimb? Sau este vreo problema? Nu cred ca este normal sa imi spună mașina de fiecare data când ii dau cheie ca mai am 12000 de km pana la următorul schimb. Si la fel apare și pe navigație la statul mașinii. Service schimb ulei in 12000 km. Gen mesaj de avertizare. Unde înainte nu apărea nimic și scria fără date de intrare adică era totul Ok. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, 

Cel mai probabil ai nevoie de un reset corect. Depinde cum a fost făcut și cu ce unealta. Au fost cazuri în care datorita unor codari în AID nu dispărea mesajul de *service Now* chiar dacă s-a încercat SRI prin mai multe variante. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!