Jump to content

Interval service active INFO display


Andonie.Denis
 Share

Recommended Posts

Buna seara.  
Am și eu o nelămurire poate posesorii de b8 cu display digital mă pot ajuta. 
De ce de fiecare data când pornesc mașina și o opresc imi spune “service ulei 120000km” 

Am cumpărat mașina, nu apărea nimic de genu in bord, deși fostul proprietar imi spunea ca mai are 3-4 mii de km pana la următorul schimb de ulei. Am făcut schimbul, am resetat intervalul de schimb din butonul de reset pe care scrie 0.0 și in calculatorul mașinii a apărut 150000. Totul Ok. 
am făcut vreo 6000 intr-un timp relativ scurt, 10 zile, și după o zi de la întoarcere a început sa imi apăra in bord de fiecare data când pun contactul schimb ulei 9000 de km. A ținut-o așa vreo săptămâna și i-am dat resetare din nou. Din nou a apărut 15000 și nu imi arată nimic in bord când puneam contactul. Acum iarăși apare doar ca mai devreme la 12000 de km. Este vreo Setare sau ceva ca sa apăra când sunt mai aproape de schimb? Sau este vreo problema? Nu cred ca este normal sa imi spună mașina de fiecare data când ii dau cheie ca mai am 12000 de km pana la următorul schimb. Si la fel apare și pe navigație la statul mașinii. Service schimb ulei in 12000 km. Gen mesaj de avertizare. Unde înainte nu apărea nimic și scria fără date de intrare adică era totul Ok. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in broserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim! :) 

 

Accept