Jump to content

Sechestru pe autoturism si probleme de transcriere


Mist Razvy
 Share

Postare recomandată

Buna seara! Am achizitionat o masina care avea pus sechestru desi eu am fiscalul proprietarului din carte,mentionez ca a mai avut 2 proprietari la primarie care la randul lor ma gandesc ca au incercat sa o transcrie la randul lor desi cand am luat legatura cu ei nu au recunoscut, la ghiseul pentru transcriere nu mi s-au pututbda mai multe informatii despre tipul sechestrului pe motiv ca baza de date a Ialomitei nu poate fi accesata din Vrancea,am fost si la finante sa intreb daca se poate oferi o informatie concreta despre acest lucru dar mi s-a spus la fel ca ar fi servere diferite intre judete.
Ce pot sa fac in aceste conditii acum tin masina pe dreapta, cum s-a putut scoate fiscalul daca masina era sub sechestru ?
Mentiune masina are numere de Ialomita eu fiind din Vrancea, pe drpciv la verificarea starii inmatricularii am primit raspuns ca de pe 28/05/2021 are inmatricularea suspendata pt netranscrierea la termen de la vechiul proprietar..
Asta inseamna ca sa radiat de vechiul proprietar sau ce anume mai exact ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

incearca sa nu postezi acelasi lucru de mai multe ori.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!