Jump to content

VW UP! şi SHARAN


Cornel.B

Postare recomandată

Bine v-am regăsit!

 

Mă trezesc săptămâna trecută cu un e-mail din partea admin-ului VW Forum care mă invita pe un ton serios să-mi resetez parola contului din motive de siguranță.

 

Sincer să fiu, m-a luat puțin prin surprindere, fiindcă în urmă cu vreo 3-4 săptămâni, mă gândisem să mai intru pe forum să văd ce mai face lumea. Ultima mea activitate aici a fost în 2014, timp în care s-au schimbat o mulțime de lucruri în viața mea. Cel mai important, este acela că din iulie 2014 locuiesc în UK iar Seat-ul Cordoba pe care îl aveam şi al cărui topic de prezentare e pe undeva prin arhiva forumului, l-am vândut în 2017.

 

Până aici c-am asta ar fi explicația lipsei mele de pe VW Forum.

Un alt motiv pentru care m-am hotărât să mă reactivez, ar fi că soția mea acum vreo 2 luni, s-a decis să se apuce de condus în UK şi printr-o conjuctură comică a ajuns în posesia unui "gândac" VW UP! 1.0 60CP cutie automată ASG din 2017, o maşină super haioasă care acum îmi place şi mie. 😀

 

În afară de UP! care este al ei, eu conduc un VW SHARAN din 2019 2.0TDI 140CP DSG6 plus alte multe dotări.

 

Cam asta ar fi pe scurt povestea ultimilor ani din viața noastră, mai jos aveți o fotografie cu ambele maşini. 

 

Drumuri bune tuturor şi aveți grijă de voi!

 

20210621_141312.jpg

Link către comentariu

Salutare din nou Cornel, ma bucur sa revad prieteni vechi. 

Cat de incantat esti de masinile pe care le conduceti?

Link către comentariu

Te salut Cristian, e o senzație plăcută să te regăseşti cu prieteni vechi.

 

Soția mea, e cea mai încântată de "gândacul" ei. Când am plecat de acasă, vroiam un Seat, Ibiza sau Leon. S-a îndrăgostit pe loc de un Mii doar că nu exista disponibilă cutie automată decât pe variantă electrică. Domnişoara de la vânzări a înțeles imediat ce vrea soția şi ne-a dus în parcul din spatele showroom-ului avea Up-ul VW Approved Used care tocmai fusese dat înapoi de proprietar ca avans pentru o Ateca. Are 21.000 de mile, e fabricată în decembrie 2017 şi e variantă de echipare Move Up!

 

La mine e simplu: Sharan-ul e maşină de companie, îl am de nou din septembrie 2019 şi am cu el 83.000 de mile. Merge ireproşabil, are o listă lungă de dotări, cel mai mult îmi plac uşile spate care sunt electrice.

 

20210618_185417.jpg

Modificat de Cornel.B
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!