Jump to content

Touran 2.0 TDI Se opreste in trafic. Fara eroare in bord!


thecandy
 Share

Postare recomandată

Buna ziua

Am un Touran 2.0 tdi 140CP din 2013 - problema e ca in trafic , se "balbaie" ca si cum nu mai are motorina sau aer , iar uneori se opeste pe loc. Dau la automat si nu porneste. Dupa multe incercari, porneste si merge fara probleme 2000km .   Am pus masina pe tester - Vag - Launch si nu are nici o eroare!

Am schimbat pompa de alimentare de la motor situata in partea stanga si nu e nici o diferenta (poate ca se opreste mai rar, dar se "balbaie" mai des).

A mai patit cineva asa ceva? 

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Va salut, am un touran 1.6 mpi +gpl si de ceva timp imi mananca nervi ! Se opreste motorul cand sunt la semafor, sau in mers  imi da rateu si se opreste !si pe benzină si gpl face la fel ! Nu face mereu , dar cand face, imi face toata ziua !  Uneori face la distante de 2-3 saptamaniUneori porneste imediat ,dar in ultima perioada porneste mai greu ! Am fost la multi mecanici, inclusiv la mecanic dedicat vw ! Am schimbat  ,senzor acceleratie, clapeta acceleratie, buji, fise, injectoare ! Pe tester prima data nu imi dadea nici o eroare, in ultima vreme imi da sonda lambda inainte de catalizator, si acum catalizatorul ! La service.ul dedicat vw  mi

A spus ca la calculatorul masini e posibil  sa am probleme ! Orice sfat ,recomandare  mecanic este bine venita !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Toată lumea se abține. 

Valva cu răcitor de la egr de sub turbo trebuie verificata/ testata mai ales dacă se aprinde în bord o lumina galbena tip filament de bec și eventual scade puterea motorului, nu mai trage la fel. 

Pompa din rezervor trebuie verificata sau înlocuită dacă are... Ea poate merge cu intermitente și la anumite gropi poate funcționa eronat. 

 

Curata conducta de recirculare gaze nearse complet de pe lângă clapeta de accelerație căci poate fi mai mult sau mai puțin infundata, la fel și clapeta poate ramene blocata pe semi închis sau e defecta. 

 

Succes și sa ne anunți și pe noi daca ai rezolvat și cum. 

 

Totodată ai putea verifica parametrii injectoarele la relanti sa vezi dacă sunt optime... Cu testerul

Modificat de icoman
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!