Jump to content

Maner interior usa


monty_77
 Share

Postare recomandată

Salut as avea nevoie de un maner interior usa sofer si nu gasesc stie careva vreu distribuitor sau second-hand de unde se poate achizitiona?

 

Multumesc.

maner usa stanga.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai două variante:

1. mergi la un magazin de piese auto şi vezi dacă se găseşte pe after market sau original. Orientativ codul este 6X0867179B (mânerul propriuzis) 6X0867171B (acoperitoarea). Posibil să nu găseşti pe aftermarket, dar pe original ar trebui să fie, deşi nu este exclus să nu îl găseşti nici aşa. Tocmai ce m-am lovit de problema asta cu un furtun care nu se mai găseştefurtunele de la sistemul de răcire care nu se mai găsesc  nici aftermarket nici OEM. Mergi cu codurile la tine, o să uşureze munca vânzătorului.

2. dai o căutare pe Google după "dezmembrări lupo" şi o să găseşti o sumedenie de lupo la dezmembrat, nu se poate să nu găseşti mânerul ăla, poate chiar la culoare. Eu aşa mi-am mai luat una alta 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am cautat si pe google si la dezmembrari si nu am gasit la nimeni de aceea am intrebat aici poate stie careva, multumesc totusi pentru sfaturi.

 

 

Modificat de lupo_bv
eliminare quote postare anterioară
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!