Jump to content

Zgomot tren rulare (Tiguan AD1)


skylaci
 Share

Postare recomandată

Buna tuturor ! Anul trecut mi-am luat Tiguan nou,pe care inca il platesc si acum.Ei bine...de la 9000 de km a inceput sa faca un zgomot ca de rulment,doar la viraje stanga.Fiind in perioada de garantie m-am dus in service la reprezentantul vw.Dupa cateva probe mi-au zic ca nu se aude nimic si sa vevin in momentul in care zgomotol se va auzi mai bine.M-am prezentat din nou la 13000 de km si-am facut din nou probe,dupa care mi-au zic ca-i normal sa faca astfel de zgomot.In momentul de fata face zgomot si-n mers dar si foarte mare zgomot cand aproape se opresc rotile,face un zgomot ca de planetara/volata/cutie.Mi-au zis in service s-o conduc pana ce crapa,doar ca nu-mi convine s-o aud cum face,avand in vedere ca ma costa o gramada de bani.Poate cineva dintre voi a avut astfel de probleme...

IMG_E3293[1].JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • R_a_z_v_a_n changed the title to Zgomot tren rulare
  • Doomy changed the title to Zgomot tren rulare (Tiguan AD1)

Salut. Imi pare rau pentru problema ta.

Incearca sa filmezi cand face zgomotul respectiv si sa te duci cu filmarea la service. Mie asta mi-au spus ultima data.

Oricum, partea de garantie si de rezolvare a problemelor aparute in garantie lasa de dorit la VW. Daca masina e luata pe PF, mai ai varianta protectia consumatorului..

 

Succes! 

 

Radu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@skylaci

1) Sa verifice rulmentul de la cardan  daca este model cu 4x4 , nu este chiar neintalnit ce descrii tu acolo , am mai citit de cazuri care s-au manifestat asa devreme.

2) Intr-un final este foarte util sa verifice capacitatea fiecarui lichid din diferentiale si Haldex -  sa se asigure ca au fost umplute corespunzator de fabrica . 100 mll diferenta pot sa cauzeze diferite sunete. 

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Si la mine s-a manifestat acest simptom de cateva ori, la viraj din scurt. Nu am dat asa mare importanta; si la un Audi Q5 am simtit asta. Daca va face mai des o sa ma duc in reprezentata, masina fiind inca in garantie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut cine ma poate ajuta sa aflu de unde provine avest zgomot in sec 15-20 in filmarea de mai jos. 

A aparut de 1 an il face doar dimineata sau cand masina sta mai mult de 6 ore pe loc si apare dupa ce parcurg 10m . Am fost anul trecut la reprezentanta si mi au spus ca ar fi de la discuri si placute ca sunt ruginite. Acum am schimbat discuri placute noi fata spate si zgomotul tot nu a disparut. Se aude de parca se freaca o tabla.Masina este tiguan 2017 dsg7 rapoarte 4 motion 190cp. 121000km.Multumesc anticipat.

https://youtube.com/shorts/e6QKQT7edpU?feature=share

 

Modificat de devis25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!