Jump to content

Dereglare ceas


vladp
 Share

Recommended Posts

Am o Octavia 3 2015 și acum am lămurit destul de clar o problemă cu dereglarea ceasului și am zis să împărtășesc soluția, poate ajută și pe alții.

 

La mine este un Bolero MIB2 6.5" cu Maxi-DOT color. Probabil contează, da nu știu să spun sigur.

Dacă se bifează „Ora de vară”, se ia contactul, se închid ușile și se așteaptă să se stingă toate ecranele, apoi se deschide ușa șofer și se închide, sare ceasul cu trei ore în față, adică, de exemplu, de la 9:34 la 12:34. Dacă aștept să se stingă din nou Maxi-DOT-ul apoi deschid și închid din nou ușa, sare din nou ora tot cu 3 ore înainte.

 

Singura rezolvare care s-a găsit a fost să debifez ”Ora de vară”. Și așa nu se mai dereglează ceasul.

Am fost la reprezentanță și au rămas și ei uimiți. Mi-au zis, în glumă, că soluția ar fi să duc mașina la preot.

 

Problema e de când am luat mașina. Dar la început, când a apărut prima dată, atât am butonat-o până s-a rezolvat, dar nu mi-am dat seama clar despre ce era vorba. Acum o lună am activat SmartLink-ul și cumva s-a bifat „Ora de vară”, nu știe nimeni cum, dar mi-a luat câteva săptămâni să-mi dai seama când și cum face iar din întâmplare, cineva la service a debifat „Ora de vară” și a observat că nu mai face.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!