Jump to content

Vibratii 3.0 tdi


skoderia
 Share

Recommended Posts

skoderia

Salut, a rezolvat cineva problema cu vibratia la ralanti? 

Am achizitionat de curand un A8 3.0 TDI 233CP din 2007 cu tiptronic si la ralanti se simte o vibratie in toata caroseria, ai impresia ca motorul este sudat de caroserie ( si in park si neutru si drive ).

Vad ca unii recomanda sa ridici un pic ralantiul cateva ture. Am incercat pe loc sa o ridic din acceleratie, tot face, de fapt ea vibreaza pe toata plaja, doar ca la ralanti e cel mai rau.

Mentionez ca am verificat pe diagnoza si injectoare si tampoanele inclusiv vizual cu levierul bagat pe sub ele, sunt in perfecta stare. O fi datorita varstei, se intaresc odata cu trecerea timpului?

Daca a rezolvat cineva as fi foarte recunoscator.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
hercheacatalin

Salutare. Din ce stiu eu tampoanele atat de la motor cat si de la cutie sunt hidraulice. Este posibil sa nu apara la diagnoza. Se schimba doar cu OE si in pereche.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in broserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim! :) 

 

Accept