Jump to content

Probleme incalzire lichid de racire


Maveryck Mihai
 Share

Postare recomandată

Maveryck Mihai

buna ziua. am si eu o mica probleme cu un caddy maxi 2tdi 2014 dsg.

nu mi se ridica apa la radiator in special cand e mai racoare afara 0*. se ridica pana aproape la 80* si dupa aia scade la un sfert sau chear de tot. tin sa precizez ca termostatul lam schimbat tot din aceasta cauza. am facut un drum de 350km si mia stat indicatorul din bord la un sfert. tin sa mai precizez ca, cate o data dupa aprox 10km se ridica acul dar cate o data nici dupa 20km nu se ridica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Tot asa si la mine..si la altii...dar precizez ca dupa vreo 20-30 km baga deja cald...iar daca merg la drum mai lung baga fierbinte bine..desi acul nu sta pe 90 si scade ca nebunul cand incetinesc in localitati...am schimbat si eu termostatul..la fel..deci inclin sa cred ca senzorul care masoara temperatura pe bord o fi undeva mai langa radiator ...adica in circuitul mare...si simte imediat racirea ...dar probabil ca in circuitul mic din motor o fi ok...probabil de asta la multe masini nu mai este indicator de temperatura pe bord... am ajuns sa nu-mi mai bat capul cu asta..se incalzeste bine..nu se incalzeste la fel de bine..idea e ca innauntru e bine cand plec la drum lung..in oras pe distante scurte e dezastru mai ales sub 0 grade

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact aceeasi problema am avut-o la Caddyul meu asta iarna . In primul rand am schimbat termostatul de pe DSG  pt ca e foarte usor de schmbat si, nici nu e scump si nu trebuie mers la mecanic. De atunci nu mai am probleme , temp urca rapid la 90  si ramane acolo.Asta e doar la Masinile cu DSG.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
Maveryck Mihai

imi cer scuze k am revenit asa de greu cu un raspuns.

pana la uram am rezolvat problema.

prima data am schimbat doar un singur termostat nustiu exact care dintre ele dar nu rezolvasem problema. tot asa facea se incalsea si dupa se racea.

dupa ce am schimbat si a 2lea termostat nu am mai avut probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!