Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

@victorash_cw: daca am identificat bine, codul care il cauti tu este 4F0807521 1RR. Pret nu pot sa iti dau pentru ca nu am acces la asa ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Tomi N. multumesc mult. O sa intreb pretul la Audi.

Link către comentariu

Spoiler spate model S6,in jur de 760 lei.

Link către comentariu

Salutare

La nou lansatul VW UP , butoanele de la AC ( temperatura, ventilator, dirijare aer) par a putea inlocui pe cele de la climaticul de pe Golf 5.Arata bine, sunt , cromate.

Poate cineva sa spuna un cod de produs, eventual daca chiar e compatibil cu butoanele de climatic?

Cu multumiri.

Link către comentariu

Butoanele de la unitatea de control AC (climatic) la Golf 5 teoretic nu se pot demonta/inlocui. Din pacate nu mai am acces la ETKA cu licenta si nici nu am catalog pentru UP sa iti dau codurile. Poate te ajuta GABIVVX

Link către comentariu

Coduri si preturi pt. grile de ventilatie stanga,dreapta si cea centrala plus rama ce incadreaza rcd-ul si climatronicul varianta pe gri-aluminiu pentru Golf 5. Multumesc.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Gama respectiva este catalogata cu :stainless steel.Pt grila de sus centrala 1K0819728J V80 in jur de 330 lei,1K0858069J V80 restul de grila in continuarea ei 265 lei.Grile de ventilatie laterale culoarea si echiparea asta nu am vazut si nu am auzit de ele.

post-64586-0-21258300-1342617815_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc Tomi N. Cred in continuare ca butoanele arata bine in varianta cromata si sper ca acestea sa fie compatibile cu cele de la VW UP.

Ne mai auzim. Timpul e inainte.

Link către comentariu

Pret/coduri pt stopuri OEM pt Golf 5 cu leduri. Multumesc.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Va rog un cod pentru volanul in 3 spite piele pentru VW Golf 5.

post-15273-0-33092800-1343041537_thumb.j

Link către comentariu

@VS05DOG,sigur ai vazut ca echipare de original stopuri spate de G5 cu leduri.Sincer nu imi mai aduc aminte sa fi vazut stopuri originale..led G5. :scratch:

@Designer,sunt mai multe versiuni de volan de piele cu 3 spite.Incearca codul asta pe net.Nou e in jur de 2500lei.

1Q0419091F USZ

Link către comentariu

Stiu ca R32-ul lui Voinea avea stopuri pe led.Uite VIN-ul WVWZZZ1KZ8W058745. Nu stiu sigur daca sunt OEM. Am mai vazut si un GTI in Iasi cu aceleasi stopuri.

Link către comentariu

Conform seriei de caroserie date de tine scoate asa: 1K6 945 095 T stanga exterior,rosu cireasa culoare inchisa, R32,R-LINE,

EDITION,PIRELLI in jur de 400 lei bucata.Cauta pe net codul furnizat de mine si vezi daca este ..ce iti trebuie tie.

http://www.ecstuning.com/ES1082210/Notify/

Link către comentariu

Nuu...pe codul gasit pe site respective 1K0052204 ,in programul de original imi da ca este :set lampi spate la 350 euro.Codul in sine are ceva dubios in el.Am senzatia ca pe prima echipare nu a venit niciodata si este cod de ''modificari/tuning'' de original.Lampile sunt facute de Valeo si apar si pe site oficiale ale colaboratorilor Volkswagen.Din pacate un pret exact pt ele nu iti pot da.Sa vorbesti cu Voinea de cruiozitate sa vezi cum au ''aparut'' pe masina lui.

http://www.autowelt-schmidt-shop.de/product_info.php?info=p463_Rueckleuchtenset--LED--Kirschrot.html&XTCsid=indbvmtedpkqj

Link către comentariu

1K1061550HA041 la ce pret se poate cumpara in tara noastra?

Link către comentariu

Dupa cod cred ca sunt presuri de interior.Din pacate nu iti pot furniza un pret(nici macar estimativ)pt ca nu gasesc codul in baza de date.

Link către comentariu

da...presuri de interior sunt,le-am vazut pe ecstuning la vreo 90$ parca si eram curios cu cat si de unde as fi putut cumpara asa ceva. multumesc f mult !

Link către comentariu

Cine poate sa imi zica exact daca aceste ceasuri au BC?1k0 920 951 HX si 1k0 920 950 P?

Link către comentariu

Codul 1K0 920 951 HX este pentru ceasruri de bord simple (pentru motoare 1.4 benzina, coduri motor BCA, BKG, BLN) Atentie, sunt pentu masini cu volan pe dreapta, cu inscriptia vitezei in MPH, iar celalalt cod nu il gasesc in ETKA

Nuu...pe codul gasit pe site respective 1K0052204 ,in programul de original imi da ca este :set lampi spate la 350 euro.Codul in sine are ceva dubios in el.Am senzatia ca pe prima echipare nu a venit niciodata si este cod de ''modificari/tuning'' de original.Lampile sunt facute de Valeo si apar si pe site oficiale ale colaboratorilor Volkswagen.Din pacate un pret exact pt ele nu iti pot da.Sa vorbesti cu Voinea de cruiozitate sa vezi cum au ''aparut'' pe masina lui.

http://www.autowelt-...d=indbvmtedpkqj

Acela este codul, era disponibil in catalogul de accesorii, tin minte ca am ofertat unui client, dar nu am comandat. Teoretic se poate comanda la dealer. Daca bine tin minte, acu vreo 2 ani costa in jur de 1800 RON

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

Preturi pt:

- 1K0 947 411 A Lampa de lumina pentru avertizare

- 1J0 971 972 Conector lampa OEM

- 000 979 019 cablu pentru reparatii conector lampa OEM

- 000 979 009 cablaj de reparatie;

Ma intereseaza montarea unor lumini de avertizare in portiera atunci cand aceasta este deschisa si as vrea sa vad la ce cost se ridica. Multumesc.

Link către comentariu

@VS05DOG: 100-150 ron. cu bec sau smd. Gasesti la colegul la Jaf. Eu de la el am luat si mi-am pus. Spor

Link către comentariu

1K0 947 411 A (68 lei),1J0 971 972(10 lei),000 979 019 (25 lei),000 979 009(16 lei)

Link către comentariu

1K0920871A,

1K0 920 861 A

1K0 920 861 L

1k0 920 874 A

1k0 920 863 F

daca poate cineva sa imi zica ce fel de ceasuri de bord sunt,stiu ca sunt maxidot dar nush anii de fabricatie!Adica daca se poate sa imi spune-ti intre ce ani s-au facut!

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

Ce-s cu codurile astea?

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!