Jump to content

The Electric Revolution – Al Bundy’s ID.3 1st PRO PLUS

Al Bundy

Postare recomandată

Oricum azi daca ai electrica esti legat de reprezentanta , nu te poti duce la x sau y ca habar nu au ce si cum inca

Link către comentariu

modulul e 12000 lei, un flacon cu pasta termoconductoare ce se pune sub modul e 900 lei, un flacon cu ceara vreo 500, alt tub de sealant 400 si tot asa, 

Link către comentariu

electric revolution = revolutia preturilor

Link către comentariu

@Al Bundy, Cred ca la sfarsit de an sau in februarie iese din garantie, te gandesti s-o vinzi si sa iei alta sau crezi ca astea sunt probleme specifice primelor unitati produse si din moment ce sunt rezolvate este totul in regula?

Ce-au zis cei de la service?

Link către comentariu

Nu. Nu o sa o vând. Mașina nu prezenta simptome de scădere range sau tracțiune. Doar martor în bord. 

Link către comentariu

Am inteles bine , un modul din cele 10 este 12000 lei ?

24k doar cele 10 module ?

Modificat de tavitara
Link către comentariu

24.000€, impresionant.

Ma gandesc ca pentru baterie, cei 8 ani de garantie acopera toate scenariile, sa speram.

Link către comentariu

Si totusi 8 ani parca trec f repede. 

Cand ma gandesc ca jumatate din "podeaua" aia a costat a costat mai mult decat masina mea sh, ma ia putin cu frisoane :eek:.

Km fara probleme. 

Link către comentariu

8 ani trec repede, iar in astia 8 ani tehnologica evolueaza foarte rapid, de la an la an...

Link către comentariu
On 10/9/2024 at 8:20 PM, tavitara said:

Am inteles bine , un modul din cele 10 este 12000 lei ?

24k doar cele 10 module ?

DA, asta e pretul din ETKA mea. Dar o sa intreb si la reprezentanta cat e un modul.

https://www.oemvwshop.com/0z1915592j-cell-module-p3657916/

cam asta e pretul.

Link către comentariu

Ieri masina a primit un mic update OTA. sa fie oare pregatirea pentru 3.7 ?

IMG_8984.jpeg

Link către comentariu

Azi am primit e-mail pentru actualizare SW la versiune 3.7. 

Link către comentariu

Incarcare bidirectionala inseamna ca au activat functia V2H (Vehicle to Home), cand ramai fara alimentare de la reteaua nationala conectezi masina si tragi din baterie pentru pompa centrala, televizor, frigider si vreun bec ceva.

Nu gasesc care este puterea maxima care se poate trage din baterie.

Link către comentariu

DA, la masinile cu bateria de 74 kw, deci id.3 1st nu se incadreaza. maxim cred ca poate 11 kw, atat este OBC-ul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

A venit și update-ul. Și s-a instalat cu succes. Spre deosebire de data anterioară, acum nu mai apare nici-un martor în bord care sa indice ca mașina face update. 

IMG_9144.jpeg

IMG_9145.jpeg

IMG_9146.jpeg

IMG_9147.jpeg

IMG_9149.jpeg

IMG_9150.jpeg

IMG_9152.jpeg

IMG_9153.jpeg

IMG_9155.jpeg

IMG_9156.jpeg

Link către comentariu

Azi am facut revizia le AVIA, preturile au crescut fata de acum 2 ani, acum am platit in jur de 1200 lei.

Am mai schimbat si un far pe garantie, se ingalbenise DRL-ul.

Link către comentariu

Calitate nu gluma ... in nici 4 ani

Iar ca si cost revizie ... daca la toate filtrele si 8L de ulei am dat 1500 tot la reprezentanta nu inteleg pe ce iau bani astia la o electrica sa ajunga la 1200 lei revizia

Link către comentariu

revizia e in  jur de 600 lei la care se adauga lichid frana, schimbare lichid frana si test stand. Stiu ca AVIA are preturi mari, am gasit si la 800 lei revizia dar cum toate interventiile sunt facute la ei, am mers in continuare. O sa mai dau peste 2 ani inca o revizie si gata, ca apoi nu mai am garantie nici la baterie. Daca nu era de garantie nu dadeam banii astia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!