Jump to content

The Electric Revolution – Al Bundy’s ID.3 1st PRO PLUS

Al Bundy

Postare recomandată

SOH la 64 % nu e cam putin ? 
Procentul asta mic ar trebui sa afecteze mult autonomia .

Sau e ca la iphone ,dupa update nu mai tine baterie si asa te “forteaza” sa iei noul model 

Link către comentariu

Doar ca e aia e bateria de backup de la modulul SOS 😀

Link către comentariu
56 minutes ago, EEXCALADE said:

SOH la 64 % nu e cam putin ? 
Procentul asta mic ar trebui sa afecteze mult autonomia .

Sau e ca la iphone ,dupa update nu mai tine baterie si asa te “forteaza” sa iei noul model 

Vorbim de bateria de back-up din Telematics, folosita se SOS. si inainte de update era la 84

Link către comentariu

poti sa o resetezi din adaptari parca si dupa aprox 2-3 saptamani vezi la cat o estimeaza OCU. Interesant e ca la VAG, BMS pt bateria de la OCU nu este pe baterie, este in OCU.

Daca o schimbi, nu pui baterie +BMS nou, doar celule noi. Deci este ieftin de facut, din 2 celule 18650, eventual LG Chem, daca vrei sa fie originale

piesa original e aprox 400 lei. 2 celule premium sunt maxim 100 lei

Ca si comparatie.. la Dacia/Renault e jale. E o singura celula (LFP ce e drept), care costa... 900 lei.  Astept sa pice la mine la Spring, ca sa o desfac.

Rosu +, galben mijloc, negru -

negru si albastru un senzor de temp.

WhatsApp Image 2025-11-24 at 22.53.08.jpeg

WhatsApp Image 2025-11-24 at 22.51.55.jpeg

WhatsApp Image 2025-11-24 at 22.51.23.jpeg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
On 12/29/2024 at 6:07 PM, Al Bundy said:

Am descoperit ca dupa update la 3.7 masina incarca doar cu 7,2 kw, in loc de 11.

Dupa multe discutii cu cei de la Volkswagen ID de pe Facebook, multe emailuri la importator si o vizita la reprezentanta AVIA, masina a primit actualizare GRATUIT la 3.8.2 si s-a rezolvat problema cu scaderea puterii de incarcare de la 11 la 7 Kw. Stiam de existenta acestui 3.8.2 dar masina nemaifiind in garantia de 4 ani ( doar bateria mai are garantie) toti imi spuneau ca trebuie sa platesc pentru acest update care corecteaza problema din SW 3.7. 

Nurvil mi-a spus ca trebuie facuta asistenta catre importator care decide daca suporta sau nu costurile. Dupa emailurile trimise la Porsche am fost sunat de cei de la AVIA, presupun ca importatorul s-a adresat lor,mi-au spus ca au  facut asistenta si importatorul a decis sa suporte costurile. NU am fost curios sa vad cat m-ar fi costat , dar la urmatoarea vizita o sa-i intreb.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• razvan.ac
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!