Jump to content

Audi A2 1.2TDI 3L


dhs1398_bt

Postare recomandată

Bună! În rândurile următoare vă voi spune povestea noului membru al familiei noastre: un Audi A2 1.2TDI 3L după ce am avut în trecut un alt A2 1.4TDI - AMF (75HP).

Principalul motiv pentru care au mers a fost caroseria completă din aluminiu - Audi Space Frame pe care o are această mașină. 

 Ne-am dorit un Lupo 3L sau un A2 1.2TDI de când ne-am îndrăgostit de aceste mașini mici de oraș. Luna trecută am avut șansa de a face o schimbare cu 1.4TDI A2 - cu noul (pentru noi) 1.2TDI A2. 

Mașina a fost recent importată. Este un an model 2004, cu proiectoare și scaune încălzite ca opțiuni principale. Este echipat cu aer condiționat și servodirecție. 

În opinia mea, peste câțiva ani, aceste mașini vor deveni un clasic, au fost produse într-o cantitate limitată și au fost supra-proiectate,  înainte de timpul lor. 

Deși nu este mașina mea, mama o va conduce cel mai mult, îmi va plăcea să o mai iau la plimbare de fiecare dată când trec pe acasă. 

Plănuim să păstrăm această mașină pentru o perioadă lungă de timp în familia noastră și să ne bucurăm de costul redus al conducerii. : D 

Iată câteva imagini:

https://imgur.com/a/XECkFGH

Modificat de dhs1398_bt
Link către comentariu

Felicitări pentru achiziție! 
Și eu ca fost posesor de Lupo 3L am “salivat” mereu la dotările unui Audi A2 3L. Audi a venit mereu cu dotari extra peste ceea ce oferea un Vw Lupo 3L random, lasand la o parte cutia robotizată, care de altfel face toți banii, nu avea nimic deosebit. 
As lua și acum un Lupo 3L sau A2 dacă ar trebui sa fac naveta constant minim 50 de km. Am reușit un personal best de 2,8 litri / 100 km, deci se poate :) in cazul tău cu ceva dotari in portofoliu se va mai ridica ușor consumul daaar nu cu mult. 
Fun fact : Audi nu și-a scos niciodată banii cu acest A2 de aceea a și renunțat la producție. Extrapolând, este o mașina actuala și in 2020 și dacă ar fi avut norme de poluare decente nici acum nu ar fi renunțat europenii la ele. 

Sa o folosiți km mulți fără probleme ! 
 

P.S. Sa cauți in aria de prestări servicii ca era un băiat Lucian din Iasi care făcea numai 3L-uri. Atenție mare deoarece nu e o mașina pentru orice “meșter” ! 

 

 

 

 

Link către comentariu

Merci mult! Foarte mare dreptate in tot ceea ce spui. De cand am cumparat masina m-am tot documentat si am auzit de Lucian si inca alti putini specialisti ai acestor masini, Lupo&A2 3L.

Link către comentariu

Cu drag ! :D

Astept cu interes si alte poze, si un personal best consumption. Chiar sunt curios cat poti scoate cu acest A2. Spor ! 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!