Jump to content

Golf 5 1.9 TDI DSG


Justyno87

Postare recomandată

Salutare. Numele meu este Madalin si detin un Golf V din anul 2006, 1.9 TDI 105 CP, DSG cu 350.000 km la bord. Ma bucur ca am o asa masinuta si ca ma conduce zi de zi cu placere la munca. 

Link către comentariu

@Justyno87 Felicitări pentru mașină, este un model simplu care poate face multe. Din păcate, însă, la fel de simplu este și topicul tău... :)

Zi-ne mai multe despre bucuria ta, descrie puțin mașina, spune-ne ce îți place și ce nu îți place la ea, ce ți-ai dori sa aibă, poate te putem ajuta cu idei și soluții de buget... Fa totul puțin mai... poetic :)

Și, mai ales, pune poze care sa o scoată în evidenta! :))

Link către comentariu

Ne bucuram ca te cheama Catalin si ca ai masinuta asta , dar ..doar atat ? Nici o prezentare a masinii , nici o poza .....nimic - nimic ? Uita-te putin pe topic si inspira-te de la colegii de pe forum ! 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!