Jump to content

Codari / Setari / Scanari

yanq
 Share

Postare recomandată

Da, și eu mi-am activat cu OBD, a mers fără probleme. Am făcut chiar cu one-click-app, nici o problemă. Dar când am umblat prin setări am deschis tot timpul capota, chiar dacă nu zice asta explicit, nu am avut niciodată probleme... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi-a zis pana la urma ca pe modelul meu de Software de pe cockpit din 2020 nu merge...La fel tot cu capota ridicata a facut :(.

Link către comentariu

A reusit cineva sa activeze cockpit-ul de RS pe O4 din 2020?

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut!

O întrebare. Octavia 4 FL, 2024 septembrie. Luată de nouă. 

Folosesc cheile alternativ pentru a nu mă trezi nu știu când că cea nefolosită nu mai funcționează și am observat că la una dintre ele, atunci când mă apropii sau mă depărtez de mașină, nu mai piuie la închiderea/deschiderea centralizată. Doar se încuie/descuie și atât cu sunetul specific, mecanic, dar fără acel tic-tic.

Care să fie motivul și ce ar fi de făcut ca și cea de-a doua cheie să se comporte ca cealaltă?

Modificat de Gabriel*77
Link către comentariu

Salut.

Cred ca sunt setari individuale pentru fiecare cheie. Sigur incarca setarile pentru alt utilizator cand nu piuie. Parca era o optiune de sunet inchidere in meniu. Nu pot sa verific acum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!