Jump to content

Problema iluminare numar înmatriculare Leon 1p1


flaviusmaff
 Share

Postare recomandată

Am schimbat acum câteva luni becurile cu incandescenta cu unele led can-bus de 41mm, chiar dacă cele normale au 36mm, dar care au funcționat ok pana acum câteva zile, când m am trezit cu eroarea ,, number plate lights". Am schimbat acele leduri cu altele noi de 36mm în speranța că voi rezolva problema, însă fără noroc, deși am încercat și cu becuri clasice. De asemenea am mai observat ca deși luminile nu funcționează, eroare din bord a dispărut și nici nu mai apare. Am verificat siguranțele și sunt ok toate, neexistând una special pt iluminare numar, ci una pt poziții și luminare interioara. E posibil sa fi făcut un ,, scurt " pe undeva având în vedere faptul ca primele leduri erau mai mari și nu intrau perfect în carcasa? 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa inteleg ca acum nu mai functioneaza nici cele clasice cu filament? Si in conditiile astea nu mai ai eroare in bord de bec ars? Incearca un ,,reset" prin scoaterea bornei bateriei 5 min si verifica apoi cu becuri normale daca functioneaza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exact. Nu mai exista eroare de bec ars și singurul moment în care pâlpâie de doua ori și se opresc e acela când scot cheia din contact și repun contactul. O sa încerc și varianta cu scosul bornei. ✌️

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A funcționat cu scoaterea bornei. ?O zi faina. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!