Jump to content

Probleme aer conditionat manual


liviu242006
 Share

Postare recomandată

Salutari,am ac manual si in momentul cand dau de pe cald pe rece,la inceputul cursei se aude ca si cum scapa rotita peste dintii de plastic.iar invers de la rece la cald se aude la sfarsitul cursei.intrebarea mea ar fi: se poate calibra cu vcds clapeta ca la climatronic? Nu de altceva dar sa nu ma apuc sa desfac plasticele si sa fie o problema de calibrare.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti incerca, nu cred sa rezolve problema 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut,revin cu o noua "problema".motorul nu se mai turează la 1000 de turații la cuplarea ac decât dacă îl cuplez înainte să plec de pe loc și asta doar la prima pornire,iar după ce merg câți va metri turația revine la 750.

Modificat de liviu242006
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

revin cu un update la problema mea.acum turatia nu mai creste deloc la 1000 de rotatii la apasarea butonului de ac, desi aer rece baga.am scanat toate modulele si nu am nici o eroare.am dat test la electoventilator si functioneaza.am observat in blocul de masuri ca,cu ac-ul pornit la electoventilator am :specified value 30%, iar actual am 26% iar cu ac oprit,chiar si cu motorul oprit am pe electoventilator:specified value 0%,iar actual 10% desi ventilatorul nu se roteste.sa fie un defect de electoventilator?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!