Jump to content

Display MIB - Composition Media


Xman_ghio
 Share

Postare recomandată

Salut!

Ce parere aveti de poza atasata - linia aia reprezinta de fapt pixeli morti, nu? Mi-a aparut de curand (de fapt poate fi mai de mult timp, dar este vizibila doar pe fundal alb, deci doar cand pun navigatia de pe telefon). Mai am 1 an garantie la Golf VII si as duce-o in service pentru ca nu cred ca este ok.

Merci!

Golf VII.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, am avut aceeasi problema la o jetta si dupa ce s-au chinuit cu toate update-urile posibile, au inlocuit unitatea pe garantie. Succes

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Am dus si eu masina in service. Au zis ca verifica si imi dau un raspuns (la o prima vedere, probabil, o sa se schimbe display-ul pe garantie).

Vedem...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Xman_ghio , matricea display-ului este defecta ( lipiturile microscopice de semnal se deslipesc ) , in prima faza apare o dunga dupa care vor aparea din ce in ce mai multe... rezolvare inlocuire display, dupa inlocuirea lui obligatoriu reprezentanta va atasa si o eticheta de garantie valabila pentru inca un an din data inlocuirii lui. ( de obicei baietii o lipesc in interiorul sertarului din stanga la sofer )

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Revin cu info: display faulty si schimbat pe garantie. Super rapid: am lasat masina miercuri dimineata la prima ora; au facut constatarea, au comandat piesa; joi a venit ecranul si s-a montat tot joi.

Nu am gasit eticheta de garantie - desi eu mai am garantie la masina pana in iunie 2021 asa ca poate de asta nu au mai pus pentru ca oricum 12 luni mai aveam pe masina.

Merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Buna dimineata,

va rog daca ma poate ajuta cineva cu info. La masina din semnatura vreau sa se inchida ecranul/display-ul dupa 10 secunde. Am setat optiunea respectiva in meniu, dar din pacate nu ramane salvata la oprirea motorului.

Aveti idee ce as putea sa ii fac? Este normal ca setarea sa nu ramana in memorie (pentru orice alte setari din meniu ele raman salvate; doar aici se "reseteaza" la oprirea/pornirea motorului)? La repornire optiunea este debifata si ramane in memorie chiar daca inchid/deschid MIB-ul, dar daca se opreste motorul isi pierde setarea.

Multumesc!

MIB Golf.JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!