Jump to content

Curatare perii geamuri


Frappy.
 Share

Postare recomandată

Salut! A scos cineva periile geamurilor pentru a le curata? Mie imi zgarie rau de tot geamurile, in special pe fata, cel mai probabil am mizerie acolo, dar nu stiu exact cum se scot periile si nu as vrea sa fortez ceva si sa stric. Daca e cineva care a umblat la ele si doreste sa-mi spuna cum se scot periile, as fi recunoscator. Din cate am inteles, e o problema comuna si periile trebuie curatate periodic. Am incercat sa bag aspiratorul si sa curat acolo, dar nu ajunge exact unde trebuie si tot ramane mizerie in perii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La Golf 5 cel putin nu ai cum sa le scoti fara sa demontezi fata exterioara de usa. Periile sunt fixate cu un fel de clipsuri- nituri de fata de usa. Eu mereu spalandu-mi singur masina, bag putin jet si la imbinarea periilor cu geamul, si cred ca toata mizeria curge in usa si apoi apa o poarta afara. Facand asta la 3 masini de generatii diferite, printre care si Golf 5, nu am avut niciodata mizerie pe care sa o aud ca garie geamul, si nici inundatie in masina nu am facut. Demult la Golf 5 cand am antifonat fetele exterioare de usa, am scos acele perii si le-am spalat cu o alta perie, si a curs mizerie, gen cum ar iesi vopseaua din hainele inchise la culoare....mizerie ca sigur in urmatoarele sute de kilometri s-a depus la loc. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!