Jump to content

Zgomot la plecarea de pe loc


Raulbogdan
 Share

Postare recomandată

Va salut,
De ceva vreme, am un zgomot la plecarea de pe loc. Se aude ca si o bataie fier pe fier. In ultima revizie la service au fost schimbate : placute fata + discuri, volant (e cutie DSG). Nu retin daca zgomotul a aparut imediat dupa sau la ceva vreme(revizia a fost prin toamna).
Ca si pasi de reproducere, se intampla la prima plecare de pe loc - cand parchez dau cu spatele, apoi pun masina in P. La plecare, D direct. Daca pornesc super fin, sau o las pe ea sa plece, nu se aude nimic. Deci practic singurul moment cand se intampla e la pornirea de pe loc daca ultima data am dat in spate si daca pornesc un pic mai hotarat.
Am revenit la acelasi service unde mi-au zis ca e posibil ori de la placute, ori de la etrier, ori de la capul de planetara si ca daca vreau ei ar sugera sa incep cu schimbul de cap planetara. Dar o pot lasa si asa si in timp o sa se vada.
Ati mai intalnit careva aceasta problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Salut. Un sunet asemanator am avut si eu la masina, si problema era la rulmenti. Dupa ce i am schimbat nu s a mai auzit acel sunet

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Care rulmenti ?

La mine cloncane la plecarea de pe loc fara s-o accelerez,DSG,fie ca virez 3-5 grade sau nu.Am schimbat bucse bascula,discuri fata + placute.

Ce este de facut ?

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut!Fix aceiasi problema am avut-o si eu si s-a rezolvat dupa inlocuirea capetelor de planetara dinspre cutie.Tot cutie dsg.De multe ori aveam si un cloncanit la mersul in coloana cand acceleram pentru o secunda-doua si luam piciorul de pe acceleratie.Asta in treptele 1-2.Recomand capete de planetara Spidan sau Loebro.Sunt echiparea de fabrica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!