Jump to content

Bucse bara stabilizatoare


VaLuc
 Share

Postare recomandată

Salut,

Vreau sa schimb bucsele de la barele stabilizatoare si toate serviceurile de la care am solicitat oferte mi-au transmis ca se schimba cu tot cu bara, iar pe diferite siteuri am gasit doar bucsele.

Aveti idee care este varianta corecta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, se schimba cu tot cu bara in varianta OE, problema este ca sunt 3 versiuni de bara stabilizatoare, in functie de motor si de PR number.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...
Vlad Florin Mk7

Salut 

Exista cumva un kit de reparatie pt bara stabilizatoare pentru a nu fi nevoit sa achizitionezi bara de noua pt niste bucse de 30 lei.

Sau stie cineva un service sau un mecanic care poate face o adaptare pt a rezolva problema. Mi se pare absurd sa dai 1100 lei pe o bara doar pt niste bucse de 30 lei.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In principiu se schimba cu tot cu bara deoarece uzura apare si la cauciuc dar si la bara, intra praf acolo si prin frecare praful fiind abraziv creeaza uzura si bara nu mai e cilindrica in zona aia si nu mai poti sa pui bucse de reparatie. 

Modificat de traffictours
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Vlad Florin Mk7 , mentionez faptul ca bucsele de la bara stabilizare fata la G5; G6 si G7 sunt ''vulcanizate'' de bara fiind foarte bine protejate de jugul motor, inlocuirea lor fiind o pierdere de timp de o verificare prost facuta (defectul de sectionare a bucselor apare doar daca bara nu mai are forma initiala din fabrica, deformata din accident auto sau sporturi extreme total neadecvat unei suspensii stoc)... verifica daca bara este stransa bine de piulitele centrale cat si la capete de bieletele antiruliu (grija sa nu fie strambe/rupte), recomand sa verifici si sa strangi toate suruburile/piulitele care include trenul de rulare pentru a elimina sunetul de ''sacosa'' de asemenea la fiecare verificare din an (posibil nu ai mai trecut de mult... doamne, prea bune ''masinile aistea'') se greseaza bucsele brat fata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!