Jump to content

Montaj MP3 aftermarket, egalizator si tableta


Adrian_74
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am un LEON 1P 2007, sunt satul de radioul stok si vreau sa imi montez un CD MP3 cu USB si AUX, un Egalizator si o tableta.

Dece am ales varianta asta in locul unuia dedicat? Pentru simplu motiv ca se aude mai bine(am deja alte difuzoare PYLE PLE6.2, 4bucati), 2 tweetere de la HERTZ DT 24.3(urmeaza sa le montez), iar in configuratia pe care o voi face se va auzi si mai bine. Nu va trebui sa privesc in jos, in mers, navigatia, deoarece va sta prinsa pe magneti in dreptul aeratoarelor de pe consola, astfel nu imi voi abate privirea de la drum foarte mult, pot face partitie a ecranului daca vreau, jumatate navi si jumatate youtube, semnalul audio va trece prin unitatea CD MP3 si Egalizator, unde as putea face cateva corectii audio... si la final in difuzoare, mai departe CDul as putea sa transmit semnal unui amplificator catre un woofer.

Tot ce vreau sa aflu, este daca as putea beneficia de butoanele de pe volan sau ce e de modificat pentru a nu pierde aceste beneficii?

Ca si unitate CD inca nu m.am hotarat, sunt in cautari sa vad ce se vinde si cum se aud, eventuale recenzii pe youtube... Egalizatorul il am deja, este mai vechiut de la WECONIC High-Dynamic-Sistem cu ampificare 300w(spun ei), cu 7 benzi grafice(leduri) si diferite corectii audio... Puteam sa imi iau procesor de sunet si sa-l tin bagat pe undeva, dar nu merg la concurs de SPL si vreau sa se vada frumos in bord, sa nu se auda numai bubuiala(am avut pe vremuri cand eram mai tinerel), astfel incorporat in bord pot admira si asculta rodul muncii depuse.

A mai facut cineva asa ceva, este multumit, ii pare rau, ce imbunatatiri ar mai aduce in cazul in care a facut deja genul acesta de modificari pe care am de gand sa le fac si eu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pt comenzi trebuie sa cumperi o interfata dedicata mp3 -ului pe care il cumperi, ca sa mearga la comenzile originale ale masinii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci aleg intai mp3-ul, dupa care cumpar interfata..., nu exista una universala?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In general sunt dedicate pe marca. Ex...sony,etc...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gata, am luat un ALPINE CDE-9882ri. L-am si montat impreuna cu egalizatorul, astept adaptor AUX si rama 2 DIN, depinde cat de repede se misca curierul...din Oradea pana in Bucuresti! Au mai ramas tweeterele de montat si sa gasesc o interfata pentru comenzi volan. Ca prima impresie audio, diferenta este sesizabila bine de tot.

A, sa nu uit, trebuie sa il vizitez pe Florin zilele astea pentru 2 lipituri la ceasuri, daca tot am plasticele din bord demontate...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!